Det har taget næsten 5000 år for chiafrøene at finde vej fra de syd- og mellemamerikanske indianere og til...
Archive for category: Råvare guiden
Det er tradition – eller det var det engang – at nytårsaften skulle der torsk på bordet. Torsk med...
Rabarberen er en af de mest populære råvarer i de danske dessertkøkkener. Den syrlige stængel kan anvendes i kager,...
Man kan fryse tilberedt fars, men det er bedre at fryse tilberedte farsretter. Færdigrørt fars der fryses, må ikke...
Svampe var en afholdt spise allerede i stenalderen, og siden oldtiden har nogle svampearter indtaget en særlig plads på...
En trøffel er en svamp, som vokser under jorden i en symbiose med ege-, hassel- og piletræer og er meget vanskelige...
Kulturhistorie. Når urt og busk står i skjul, og det er koldt derude, er der ikke meget at lede...
Blåbær er små næsten sorte bær, som er dækket af et vokslag. Dette vokslag giver bærene en let dugget...
Almindelig Agurk (fin grøntsag) I Danmark spise vi enormt meget agurk. Men spørgsmålet er hvor meget vi egentlig ved...
Lidt om Grove og fine grøntsager Alle mennesker er klar over at det er sundest at spise grønt. Det er...
Vores sponsor

Navigation
Seneste indlæg
- Aalborgs drikkevand under pres: Kampen for rent og sundt vand i hanen
- Kan man få nye tænder? USAG-1-proteinet baner vejen for fremtidens bid
- Ecokube SQUARE – Den Moderne Høkasse, der Gør Din Madlavning Grøn og Genial
- KitchenAid lancerer ny serie af støjsvage espressomaskiner
- Zucchiolo – Den Nye Spændende Grøntsag fra Spanien
Newsletter Sign Up
