Man kan fryse tilberedt fars, men det er bedre at fryse tilberedte farsretter.
Færdigrørt fars der fryses, må ikke være tilsat salt, det fremmer harskningen. Det er også bedst først at krydre farsen, når den er optøet.
Dybfrossen fars har 1 -2 mdr. s holdbarhed.
Frysning af fars
-
Almindelig Agurk
Thomas Reberholt, , Råvare guiden, 0
Almindelig Agurk (fin grøntsag) I Danmark spise vi enormt meget agurk. Men spørgsmålet er hvor meget vi egentlig ved...
-
Rødbede – information og opskrifter med rødbede
Bent Hovald Norden, , Desserter, Mad, Opskrifter, Råvare guiden, Tema, 1
Grøntsagen stammer fra italien, hvorfra den blev spredt udover hele Europa. I Østeuropa er det en meget central ingrediens...
-
Rosenkål – sådan spiser du det sundt og lækkert
Thomas Reberholt, , Korsblomstrede grøntsager, Råvare guiden, 0
Introduktion Rosenkål er en af de mest populære grøntsager på markedet i dag. Det er ikke kun smagfuldt og...
-
Rabarber – danskernes foretrukne dessertstængel
laust, , Artikler, Blog, Råvare guiden, 1
Rabarberen er en af de mest populære råvarer i de danske dessertkøkkener. Den syrlige stængel kan anvendes i kager,...
-
Sådan får du brugt æblerne
Lotte Fisker Jørgensen, , Mad, Råvare guiden, Tema, Tips & Trends, Æblemost, Æbler, Chutney, 1
Er du igen i år ved at drukne i æbler? Tænker du – igen i år – at det...
-
Selleri
Bent Hovald Norden, , Opskrifter, Råvare guiden, Tema, Selleri, 2
Hver måned vil jeg bringe en artikel om en fødevare, grønsag, frugt eller andet som er i sæson. Jeg...
-
Trøfler
Bent Hovald Norden, , Artikler, Råvare guiden, Tema, 1
En trøffel er en svamp, som vokser under jorden i en symbiose med ege-, hassel- og piletræer og er meget vanskelige...
-
Svampe
Thomas Reberholt, , Råvare guiden, 0
Svampe var en afholdt spise allerede i stenalderen, og siden oldtiden har nogle svampearter indtaget en særlig plads på...
Vores sponsor

Navigation
Seneste indlæg
Newsletter Sign Up
