Man kan fryse tilberedt fars, men det er bedre at fryse tilberedte farsretter.
Færdigrørt fars der fryses, må ikke være tilsat salt, det fremmer harskningen. Det er også bedst først at krydre farsen, når den er optøet.
Dybfrossen fars har 1 -2 mdr. s holdbarhed.
Frysning af fars
-
Tomat (fine grønsager)
Thomas Reberholt, , Råvare guiden, 0
Tomat (fine grønstager) Tomaten er en af de ”grøntsager” vi ved alt for lidt om. Botanisk set er Tomaten...
-
Grønkål
Thomas Reberholt, , Råvare guiden, 0
Kulturhistorie. Når urt og busk står i skjul, og det er koldt derude, er der ikke meget at lede...
-
Speltbageblanding – til den “dovne” bager!
Thomas Reberholt, , Råvare guiden, Tips & Trends, Spelt, Urtekram, 0
Jeg kan rigtig godt lide brød og boller med bid i – der skal være noget at tygge på,...
-
Rødbede – information og opskrifter med rødbede
Bent Hovald Norden, , Desserter, Mad, Opskrifter, Råvare guiden, Tema, 1
Grøntsagen stammer fra italien, hvorfra den blev spredt udover hele Europa. I Østeuropa er det en meget central ingrediens...
-
Svampe
Thomas Reberholt, , Råvare guiden, 0
Svampe var en afholdt spise allerede i stenalderen, og siden oldtiden har nogle svampearter indtaget en særlig plads på...
-
Trøfler
Bent Hovald Norden, , Artikler, Råvare guiden, Tema, 1
En trøffel er en svamp, som vokser under jorden i en symbiose med ege-, hassel- og piletræer og er meget vanskelige...
-
Tilbage til rødderne
Klidmoster, , Artikler, Mad, Råvare guiden, Vegetar, Ernæring, Jordskokker, Knoldselleri, Rodfrugt, Rødbede, Vitaminer, 0
Vi har en lang tradition for at dyrke rodfrugter i Danmark. Siden hollænderne gik i gang med at dyrke...
-
Speltbageblanding – til den "dovne" bager!
LacucinaNada, , Råvare guiden, Tips & Trends, Spelt, Urtekram, 0
Jeg kan rigtig godt lide brød og boller med bid i – der skal være noget at tygge på,...