KitchenAid blender bedste blender som findes

KitchenAid blender bedste blender som findes 2

KitchenAid blender

KitchenAid blender høre til i ethvert køkken

I dag er det blevet meget populært at al mad skal laves helt fra bunden, så man er sikker på der ikke er farlige tilsætningsstoffer i retterne. Vi er alt for bange for ”hemmelige” ingredienser. Især i langtidsholdbar mad vrimler det med forskellige kemiske kunstige stoffer. Men hvad gør vi, når vi ikke har tid til at lave den mad vi ønsker. Samtidig med at vi har ønsker om sund mad, livsstil og gode vaner, så vokser vores karriere lyst. Rundt om i hele verden er der mangel på selvrespekt for at spise den mad vi har behov for, for at kunne være velfungerende. Faktisk er det en meget ondt cirkel vi alle sammen er på vej ind i. Hvis ikke vi har tid til at spise bare en smule vitaminer og energi-indholdige ingredienser, ja så mister vi helt enkelt energien og overskudet til, at kunne være velfungerende og flittige, hvilket resulterer i ingen karriere. Derfor er det et meget vigtigt problem, som vi er nød til at tage hånd om. Men hvordan løser man lige dette, og er det så enkelt som det lyder? Der er i hvert fald rigtig mange ting man hver især kan gøre. Det vigtigste er i hvert fald, at vi ikke bare hver og én lukker øjnene og håber problemerne forsvinder af sig selv.

 

Vitaminer og mineraler kan man indtage gennem rigtig meget forskelligt mad.

Det er selvfølgelig meget vigtigt at vi indtager frugt og grønt, men det er ikke særlig mættende, hvis man skal fungerer en hel arbejdsdag fra 7-18. Derfor er det vigtigt at vi finder noget mad med en masse fibre, som kan lægge en god bund. Desværre er der rigtig mange mennesker der i dag er brødforskrækkede og egentlig synes, at det er en smule kedeligt. Men hvem siger, at man ikke kan pifte lidt liv i en gammel dej. Rigtig mange unge mennesker har heldigvis fået øjnene op for dette fif jeg nu vil dele med jer. Mange unge mennesker lever nemlig i dag på enten SU eller kontanthjælp og har derfor ikke ret mange penge at gøre godt med. De unge er nu begyndt at se, hvor billigt og sundt det er, at producere sin egen mad helt fra bunden. Det burde vi alle tage ved lære af og komme i gang med kreativiteten. Hvis man har de rigtige redskaber, så er tid ingen undskyldning! Hurtigt og nemt kan man lægge en dej sammen, som faktisk kan holde sig sund og frisk i køleskabet. Denne dej kan du hver morgen tage en lille bid af og bage den frisk hver dag. På den måde har du nu friskt og hjemmebagt brød, som du hundrede procent ved, hvad indeholder. Det bedste af det hele er, at du selv kan bestemme hvilke kerner du vil putte i.

Hjemmebagt med KitchenAid blender

Måske ender man med at blive bidt af det hjemmebagte og finder en interesse i at eksperimentere sig frem. Nu begynder bageriet måske at tage tid. Her kan man derfor investere i en køkkenmaskine. Med en KitchenAid er der en helt ny verden, som åbner sig. Her er pludselig mange muligheder, og ikke kun inden for bagerverdenen. Denne maskine vil bespare dig for meget tid og pludselig ved du slet ikke hvad du skal give dig til, mens KitchenAid klare maden for dig. Rigtig mange kvinder casino lever i dag som karriere kvinder og har derfor ikke tid til hverken madlavning eller bagning for deres børn eller dem selv. Hvis ikke kvinderne skal bage og både mænd og kvinder kæmper om arbejdsmarkedet, hvem skal så? Derfor er den nemme og hurtige løsning altid mad udefra og bagerens bagværk. Nu er det på tide, at de sidste karriere kvinder får øjnene op for et vidunder at en maskine. Mændene er selvfølgelig også velkomne her. For med maskinen her kan alle lave en lækker dej, blot man følger en opskrift. KitchenAid fungerer faktisk bare som en slags robot, som laver dine hjemmebagte boller, imens du er på arbejde!

Ekstra udstyr til KitchenAid blender

KitchenAid blender er en lille køkken-robot, som klare alt det sure arbejde. Den kan ikke kun bruges til langtidsæltning af dejen. Der findes et stort tilbehørssæt, som du kan købe hvis du er den heldige ejer af en Kitchen Aid. Med dette tilbehørssæt kan du nu pludselig hakke dit eget kød, lave din egen puré, men der følger også et råkostjern med, så du nu slipper for at stå i køkkenet og bruge alt din tid på det hårde arbejde. Det er jo både praktisk og meget hurtigere, end selv at skulle stå og bøvle med alt dette. Nu kan du bruge den fornuftige tid, på at dække bord og kæle for de små detaljer i madlavningen. En overskudsrobot kunne man godt være fristet til at kalde Kitchen Aid maskinen.
Kitchen Aid
Netop Kitchen Aid har vundet over alle de andre køkkenmaskiner i både styrke, design og ikke mindst støjniveau. Eksempelvis har man i ”alt for damerne”, kunne læse om en test mellem Kenwood blender og KitchenAid blender, hvor KitchenAid vandt stort!

I rigtig mange danske køkkener er KitchenAid blender enhver kvindes eje. Faktisk betegner mange kvinder dette vidunder af en maskine som et accessories. KitchenAid kan man købe i mange forskellige farver og passer derfor til ethvert køkken. Maskinen er så tilpas stor, at man ikke overskuer at skulle slæbe den frem og tilbage, hver gang man benytter sig af den. Netop derfor er det utrolig praktisk, at den findes i alle disse flotte farver. Det kan være et helt problem at skulle vælge hvilken farve man skal have til køkkenet. Gennem flere teste har KitchenAid som sagt vundet og jeg er overbevist om, at jeg må ud og investerer i sådan et vidunder!

link til test for køkkenmaskiner:
http://www.altfordamerne.dk/blog/Madblog/mettes-madtour/den-store-kokkenmaskinetest-kenwood-vs-kitchenaid/

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account