Paul Food 100 – Kogebog fra Paul Cunningham

Paul food – kogebog af Michelinkokken Paul Cunningham

Paul Cunningham er engelsk kok, født i 1969 i Essex. I dag er en bosiddende i Danmark, i Korsør. Han har bl. a. arbejdet på Søllerød Kro og nu på The Paul i Tivoli. I 2002 udgav han “Cunningham – en kogebog” og i 2003 kom “Madjournalen” Nu er “Paul food” på gaden.

Paul har skrevet en kogebog, hvoeri han præsenterer 25 af sine favoritsteder og bruger deres lokale råvarer til at kreere 100 middagsretter alt efter sæsonen. En enkelt eller 2 af opskrifterne er dog ikke hans egne. Endvidere indleder han bogen med tips og gode råd til valg og indkøb af råvarer.

Bogen indeholder flotte fotos samt tilgængelige opskrifter. Dog kunne jeg godt tænke mig, der var gjort lidt mere ud af beskrivelsen af favoritstederne og deres råvarer.

Bogen er set på saxo.com til 339,- inkl. forsendelse og hos g.dk, som har den til salg for 429,95 inkl. forsendelse

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account