Tag på picnic i det danske sommerland!

Tag på picnic i det danske sommerland! 2

Det er sommer, det er sol, og det er søndag! I princippet findes der ikke en bedre anledning til at invitere kæresten, familien eller vennerne med på en hyggelig picnic i det grønne. En picnic kan være mere afslappet, end hvis du inviterer folk hjem til frokost i privaten. Hvis der bliver spildt, så er det blot en græsplæne eller en skovbund, som det går ud over. Omgivelserne i den danske natur sætter også bare sit positive aftryk på den hyggelige og afslappede atmosfære.

Vi kunne komme med en lang liste af gode grunde til, hvorfor picnic er en god idé, men vi er sikre på, at du også er nede med picnic, så derfor vil vi i stedet for give dig lidt inspiration til, hvordan du gør frokosten i naturen til den perfekte oplevelse.

Har du styr på drikkevarer og glas?

En stor del af en succesfuld picnictur er de lækre drikkevarer. Men hvad gør det, at du har medbragt lækre drikkevarer, hvis ikke du har nogle glas at servere dem i? Du kan naturligvis medbringe de glas, som du normalvis anvender til vand, øl og vin. Men rigtige glas er mere sårbare overfor stød, og du risikerer, at de vil gå i stykker enten på cykelturen derhen, eller når I sidder og hygger jer udenfor. Naturen kan være utilregnelig, og derfor kan der hurtigt ske noget uventet.

Selvfølgelig kan du medbringe engangsglas, som er nemme både at medbringe og smide ud efter brug. Men vidste du, at du faktisk kan anskaffe miljøvenlige plastikglas, som ikke skal smides ud efterfølgende? Med glas fremstillet i plastmaterialet polycarbonat får du nogle bundsolide glas, der er nemme at transportere, og som du kan putte i opvaskemaskinen efter brug. Faktisk er polycarbonat glas de ideelle glas til en picnic, da de ikke går i stykker ved slag, og du slipper dermed for bekymringen, om dine elskede vinglas eller ølglas også kommer levende med hjem fra picnicen igen.

På BarLifes hjemmeside kan du finde en masse fede glas, som vil passe perfekt til en tur i skoven. Og nu du er derinde, kan du jo også lige kigge nærmere på alle de lækre drikkevarer, som du jo lige kunne tilføje ned i picnickurven.    

Hvor skal du tage hen?

Et andet og meget væsentligt spørgsmål som måske presser sig på, er hvor I dog skal tage hen? Skal det være skoven, engen eller en park i nærheden? Alle er gode bud, og hver især passer de perfekt til den gode picnictur. Har du bil, gør det dig naturligvis mere fleksibel, og du har flere muligheder i forhold til både sted og udstyr, men som udgangspunkt synes vi egentlig, du skal det så nemt for dig selv som muligt.

Udnyt da den skønne park, som ligger 5 minutter væk eller skoven i baghaven. Og vil du endelig udforske andre områder, som måske ligger lidt længere væk, så kan vi varmt anbefale dig en picnic i vinmarken. En ganske unik oplevelse som uden tvivl vil gøre et positivt indtryk på selskabet. Naturligvis vil det også give anledning til at nyde et godt glas vin eller to.

Hvad skal der i kurven? 

Det fede ved picnic er, at du selv styrer, hvad for noget mad som du gerne vil have med. Det kan være pølsehorn og pizzasnegle eller måske en lækker sandwich.

Er du mere kreativ, kan du skære frugt og grønt ud i delikate mundbidder, så de virkelig indbyder til at blive spist.

Men der er naturligvis nogle forholdsregler, som du skal være opmærksom på i forhold til hygiejne. For at blive godt klædt på til hvad du skal putte i kurven, kan du her læse 8 gode råd til picnickurven, som vi vil anbefale dig at læse igennem, så den mad du medbringer, holder sig så godt som muligt.

Og når du ellers har styr på maden, drikkevarerne samt den perfekte picniclokation, så er der egentlig ikke så meget tilbage andet end at ønske dig en rigtig god picnic.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account