Tips til en succesfuld picnic-tur

Tips til en succesfuld picnic-tur 2

Når de varmere temperaturer, spirende blomster og fuglesang presser på, er det skønt at pakke en picnickurv med familien og tage ud. 

Vi er midt i de varme måneder, hvilket åbner mulighederne for at bruge en masse tid udendørs med dem vi holder af. En frokost i det fri er en god måde at komme ud på og være sammen med hinanden. Om det er i skoven, parken, stranden eller på gadehjørnet. Man går aldrig galt i byen med en picnic. 

5 tips til picnic-turen

#1: Kolde drikkevarer

Kolde drikkevarer er altafgørende for en succesfuld picnic-tur. Væske er yderst vigtigt når man befinder sig flere timer i solen på en skøn sommerdag – og at drikkevarerne kan bibeholdes kolde hele dagen gør underværker. Denne smarte taske indeholder et isoleret kølerum med egen køleboks, som muliggør dette. Adskillelsen har tørrum og køleboks sikrer derudover, at de ting du ønsker tørre, ikke bliver fugtige af kondens fra køleelementet. 

#2: Tæpper eller andet underlag at sidde på

Underlaget er vigtigt, for at man kan sidde godt og dermed holde ud at sidde ned i flere timer. Tæpper eller klapstole er et godt bud, hvis man har mange hænder til rådighed til at bære. Dog findes der også denne supersmarte Leanbag, som er en rygsæk med indbygget lænefunktion. På den måde, får du to i én – og skal ikke bekymre dig om at huske det hele. Lænefunktionen bevirker, at du kan tage en velfortjent pause hvor som helst, uden at blive beskidt eller at fryse ved at sidde på jorden!

For at sikre sig ikke at fryse, er det endvidere end god idé at klæde sig godt på. Til picnic i vinterhalvåret er det derfor en god idé at hoppe i noget lækkert uld-skiundertøj!

#3: servietter, service og skraldeposer

Servietter, service og skraldeposer er ting man ofte glemmer i hast på vej ud af døren. Dette er dog i visse tilfælde vigtigt, alt afhængigt af hvad madpakken byder på. Service til børnene kan fås i mange forskellige udgaver – også mange af plastik, som er nemt at medbringe på picnicturen! 

#4: salt og peber

#5: lækkert mad til både børn og voksne

Mad med mangel på smag er kedeligt og nedslående. Hav derfor altid salt og peber med i tasken. Det kan forbedre ethvert dårligt måltid! Vil du undgå at havne i denne situation, kan du med fordel forberede maden god tid i forvejen, så du er sikker på at have noget lækkert med på turen! Dette vil påvirke humøret positivt og gøre picnicturen til en man ønsker at gentage!

Har du brug for generel inspiration, kan du også her finde en oversigt over udsøgte smagsoplevelser, der kan gavne din tur i skoven, stranden eller hvor I ønsker at tage hen – inden eller efter picnic.

Med disse få tips er du nu klar til at nyde sommerens skønne varme dage sammen med familien eller vennerne!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account