Kom med til madbloggertræf.

Kom med til madbloggertræf. 2

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg også har bloggen Newyorkerbyheart og sammen med Latascha har jeg arrangeret et madbloggertræf, som finder sted den 12. marts 2011.

Kom med til madbloggertræf. 3Det bliver en rigtig spændende dag, hvor vi starter med at besøge Kageriget og også smage på de lækre kager, så kommer kokken Claus Holm og holder foredrag og vi slutter af med god mad og masser af hygge.

Det fulde program ser sådan ud:

Madblogger-træf lørdag den 12. marts 2011

Program:
Kl. 14.30 Vi mødes på adressen: Storegade 50, 6670 Holsted, hvor Kagerigets produktionslokaler ligger. Her vil Anita vise rundt og fortælle. Anita var en af de konditorer der var med til at lave kronprinseparrets bryllupskage.

Ca. kl. 15.45 (alt efter hvor stor spørgelysten til Anita er) kører vi til Estrup Herregård, som ligger mellem Vejen og Brørup, hvor der er kaffe og smagsprøver på Anita’s lækre kager.

Ca. kl. 17.00 Turen går til Restaurant Bedre Byggeskik, hvor ejeren – Allan Lauenblad – vil fortælle lidt om huset og restauranten. (Se iøvrigt vores anmeldelse af Restaurant Bedre Byggeskik her)

Kokken Claus Holm

Kokken Claus Holm kommer og taler for os – og I kan godt glæde Jer!!
Måske kender I allerede Claus Holm fra Go’ Morgen Danmark, hvor han er fast kok. Desuden har han Sans & Samling i Svendborg, han er også den ene halvdel af Bitz & Holm og så har han tidligere været kok på Valdemars Slot.

Så er det blevet tid til 5- retters middag – vinmenu kan tilvælges – og så skal vi ellers hygge og snakke. Claus Holm har lovet at blive til både middag og bagefter, så der skulle være rig lejlighed til at tale med ham.

Pris:
Kaffe og kagesmagning kr. 50,-
5- retters menu + kaffe kr. 290,-
Vinmenu kr. 195
Øvrige drikkevarer afregner du selv med restauranten når du bestiller.

Tilmelding:
Du skal have din egen madblog for at kunne deltage. Der kan maks. være 25 deltagere og pladserne bliver tildelt efter først-til-mølle-princippet!
Tilmelding sker på newyorkerbyheart@gmail.com. Sidste frist for tilmelding er 15. januar 2011.

Når du tilmelder dig, får du at vide om der er plads og får så opgivet et kontonummer, hvor du bedes overføre pengene til. Tilmelding er bindende og din tilmelding er IKKE endelig førend pengene er overført og du har fået en bekræftelse på din betaling.

Transport:
Hvis du kører i egen bil, så angiv venligst det ved tilmelding, så vi kan koordinere samkørsel mellem Holsted og Vejen. Ankommer du med tog, skal vi nok forsøge at hente dig ved stationen i Vejen eller Holsted.

Sponsorer:
Alle deltagere vil modtage en goodie-bag og det forventes af sponsorer at madblogger-træffet og produkter omtales på Jeres blogs bagefter.
Her kan I se de sponsorer vi har indtil nu, men der kommer flere til.
Vi kan bestemt heller ikke udelukke, at der vil være en konkurrence eller 2 i løbet af aftenen – og det der er i puljen indtil videre er virkelig lækkert!

Velmødt!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account