Speltbageblanding – til den "dovne" bager!

Jeg kan rigtig godt lide brød og boller med bid i – der skal være noget at tygge på, og fibre til mavesækken. Efterhånden har jeg forsøgt mig med en del forskellige kerner, kornblandinger mv., men jeg må sige at denne spelt bageblanding fra Urtekram er både meget velsmagende og fantastisk nem at bage med!

Speltbageblanding består af speltflager, rug, hel hirse og boghvede. Alle sorter der ikke falder tungt, men er med til at give brødet noget fylde.

Det er dejlig let: man skal kun hælde kogt vand over blandingen og lade det trække i 3 min., ikke noget med at forkoge det. Det kan man jo starte med, imens man finder de øvrige ingredienser frem. Eller hvis man bager med fordej, så tilsæt denne blanding på dag 2.

Jeg har forsøgt mig med et brød af ren speltmel og denne blanding, boller bagt af surdej, grahamsmel, hvedemel, en smule af denne blanding og en sjat solsikkekerner.

Blandingen kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder og findes indimellem som tilbudsvare i lavpris supermarkederne. Yderligere forhandles den af en del helsekostforretninger og økologiske supermarkeder.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2019 Madmagasinet

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account