Almanak af Claus Meyer

Almanak er Claus Meyers nyeste skud på stammen af kogebøger og jeg mener at det er en “must have” i det moderne køkken. Det er et stort værk med over 1000 opskrifter inddelt efter kalenderåret og årets gang.

Der er gamle klassikere der er blevet fornyet, i skøn forening med indslag fra etniske køkkener. Der er alt fra morgenmad til desserter, der er drikkevarer, brød og kager – det hele krydret med Claus Meyers uforlignelige touch, hans krystalklare kærlighed til mad og de gode råvarer.

Min eksemplar af Almanak har jeg liggende fremme på køkkenbordet, for ellers får jeg den ikke brugt. Den er god lige at slå op i, hvis jeg er helt tom for ideer til aftensmaden eller vil finde ud af hvordan en specifik ret laves. Da den er så tyk er det ikke en bog der skal gemmes alt for langt væk, hav den indenfor rækkevidde, så den bliver brugt – det har den fortjent!

Claus Meyer

Det eneste jeg personligt mangler er flere billeder. Jeg er udmærket klar over, at med så mange opskrifter så kan der ikke være billeder af det hele. Men jeg er et meget visuelt menneske og vil helst se hvordan en ret/drink/kage osv. kommer til at se – hvilket var grunden til at jeg i sin tid startede min egen blog. Men ser jeg bort fra det, så er det virkelig en god kogebog, som har fortjent at ligge under mange juletræer i år.

Claus Meyer fik hans gennembrud som TV-kok i 90’erne i “Meyers Køkken”. Han er involveret i en række firmaer som f. eks. Meyers Madhus, Meyers Deli og Meyers Bageri (som lige er åbnet i dag, en 29. november 2010). Desuden er han også investor i bl. a. Noma.

Almanak af Claus Meyer, set hos SAXO.com til 299,95

3 Comments
  1. Anne 8 år ago

    Jeg tror efterhånden at den bog står øverst på min ønskeliste over kogebøger, jeg kunne tænke mig at eje.

  2. Author
    Newyorkerbyheart 8 år ago

    Hej Anne!

    Jeg håber du får den, det er i sandhed en skøn bog 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

  3. Bjørn Paarmann 7 år ago

    “Claus Meyer fik hans gennembrud som,” næh, han fik SIT gennembrud.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account