Tuc Kiks med bacon

Tuc kiks med bacon

Tuc kiks med bacon er et produkt, som rigtigt mange af os er vokset op med. Produktet er af en størrelse, som bliver forbundet med både lækker madpakke, hyggelig aften og en generelt rigtigt skøn, knasende Tuc kiks med bacon.

Tuc kiks med bacon har været længe ventet.

Nu er vi omsider nået til dagen, hvor det nye familiemedlem er ankommet. I denne omgang er det blevet til den gode, dejlige og klassiske smag. Dog har denne lige fået det twist, at den er blevet overfyldt med den skønneste baconsmag.

Kiksene med bacon er er omsider blevet lanceret i Danmark, hvor de i en del forskellige butikker sælges som enkeltpakke. Dette vil desværre altså sige, at vi endnu ikke kan få dem i de 3-pack vi alle elsker (jo flere kiks desto bedre). Vi må dermed nøjes med størrelsen i hvilken man også kan købe andre smagsvarianter som f.eks paprika, sourcream med flere.

Når du går ned i din lokale butik eller besøger den lokale grænsebutik (hvor rigtigt mange har dem på lager). Så vil du som hovedregel finde pakkerne til en pris omkring 10 kroner.

For hvert 100 gram kiks du spiser, indtager du 2060 kilojoule (490 kalorier). Samtidigt indtager du 8,4 gram protein, 62 gram kulhydrater (hvoraf 7,1 gram er sukker), 23 gram fedt, 2,7 gram kostfibre og ca. 1 gram sodium. En kiks vejer til reference 3,6 gram. Altså skal der ca. 28 kiks til 100 gram Tuc bacon kiks.

Hvis du skulle sidde derhjemmeog gerne vil dele din oplevelse med Tuc kiks med bacon, så er du naturligvis meget velkommen til også at dele dine oplevelser omkring kiksen med os andre, ved at smide en kommentar.

I hvert fald synes jeg personligt, at kiksen er ekstremt lækker og en mulig favorit i blandt de mange forskellige varianter af tuc kiks.

Fortsat god dag til jer alle! Jeg håber i får ædt en masse baconkiks. 

Der er flere informationer at finde på Tuc´s Facebook side https://www.facebook.com/TUCDanmark gi dem lige et like mens i er der inden.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account