Mens vi venter

Dekorative gourmet-forretter på skeer

Vi arbejder alle på at blive klar til d. 15. oktober hvor Madmagasinet officielt lanceres. Mens vi venter kan vi jo passende spørge dig, hvad du syntes vi skal have fokus på?

Vi starter op med en blanding af artikler, anmeldelser og opskrifter, og vil løbende kører nogle temaer. Så dette er din chance for at præge Madmagasinet, og komme med din input til hvilke emner vi skal tage fat i.

9 Kommentare
  1. Per Winther 14 år ago

    Personligt bruger jeg ikke opskrifter ret meget, men vil hellere læse nogle anmeldelser, og lidt om behandling af fødevarer, samt nogle mere dybdegående artikler.

    Glæder mig i hvert fald til at følge med.

  2. Michael Jagd 14 år ago

    Sprogrigtighed. Der er en del grammatiske/sproglige fejl her på siden.
    Men ellers noget om adgangen til de friske råvarer.
    Glæder mig til at være med.

  3. Lars Bachmann 14 år ago

    Hej Michael

    Tak for dine input. Vi er stadig ved at gøre klar til start, og er opmærksomme på at teksterne skal gås igennem, og nogle skal skrives om.

  4. Thomas Skall 14 år ago

    Jeg er klart mest til anmeldelser, specielt gear & gadgets.

    Så kan jeg godt lide de små lidt skæve historier som “Se hvordan frugt går i forrådnelse.” Selvfølgelig mere jeres egen vinkel på historien.

  5. Jerzy Szpilman 14 år ago

    God råd og ideer- tak.

    Jeg har ofte problemer med opbevraing af især frugt og grøntsager. Problemet er for os, hvor vi er 2 i husstanden, at der sælges alt for store mængder/pakker af visse varer.
    Der eksisterer mange gode råd, men de virker ikke altid…

    Så kom med noget der du’

    /Jerzy

  6. Charlotte Nielsen 14 år ago

    Mit problem i et køkken er planlægning og ideer!!
    Så for mig, ville et ugentligt madplan med dertilhørende indkøbsliste være en hitter.

    Måske et oplæg med ideer til madpakken i de forskellige årstider – rugbrøden er virkelig kedelig i længden.

    Det er nogen af de ting der ville fange min interesse !

    Men glæder mig til at se udviklingen:-)

  7. Louise 14 år ago

    Opskrifter! klart..- jeg læser mange. Gode ideér opstår. Men ikke for mange anmeldelser fra steder der ikke er til at betale sig fra.. de findes i hobetal. Men derimod et trin længere nede, er en mangel vare..

    Og mad viden er interessant ! Heri tænker jeg hvad der er af vitaminer osv. Hvad er det kendt for?. Hvilke egenskaber rummer det..? Osv.

    Go vind og held lykke med sitet. Det ser lovende ud.

  8. Anni Wacht 14 år ago

    Jeg er nysgerrig efter at få at vide, hvad det er, der er på disse skeer. Det ser så lækkert ud. Jeg har nu set alle opskrifterne igennem, men ikke fundet opskriften.

  9. Lars 8 år ago

    Totalt fed idé med skeerne.
    Måske vi kan få at vide hvad der er på skeerne. Når det er sagt er jeg en af de der cykeltosser som elsker gode cykelture og bagefter god mad. Spændende hvad der kommer ud af de her skeer.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account