Danskerne er vilde med "Spise med Price"

Danskerne er vilde med "Spise med Price" 2

Brødrene Adam og James Price toner frem på skærmen hver tirsdag kl. 20.30 på DR1, og mere end 1 million danskere kigger med. Ser man på deres Facebook gruppe som i skrivende stund har næsten 145.000 fans, så kan man ikke være i tvivl om at Danskerne er vilde med Spise med Price.

Vi har her på Madmagasinet haft vores egen afstemning, som da også klart indikere at brødrende Price er det mest populære TV kokke. 43% af stemmerne går således til Price brødrene, og på 2. og 3. pladsen har vi Jamie Oliver og Gordon Ramsay med henholdsvis 25 og 15% af stemmerne. Afstemningens store taber var således Nikolaj Kirk med kun 5% af stemmerne.

Brødrene Adam og james Price er sønner af skuespillerparret Birgitte Price og John Price. Sammen har brødrene Price skrevet en række revytekster og musicals. Adam Price er ligeledes manuskriptforfatter til den TV aktuelle “Borgen”, som kan ses hver søndag på DR1.

Spise med Price har netop afsluttet 3 sæson, men mon ikke vi kommer til at mere til dem?

Du kan på deres hjemmeside se opskrifterne fra programmet, og se eller gense programmerne.

Du kan lige nu vinde en DVD med første sæson af Spise med Price – Se mere på vores Facebook side

FOTO: dr.dk

2 Kommentare
 1. Henrik Blunck 14 år ago

  Jeg nåede ikke at deltage i afstemningen, men må også rose Price-brødrene for et godt program. Blandt dansksprogede madprogrammer overgår de helt klart AnneMad – selvom hendes serie fra Spanien var godt til at få ny inspiration til spanske delikatesser.

  Dog må jeg så også sige, at selvom jeg er vild med Gordon Ramsay, så ender han også hurtigt med at blive kedelig. Det gælder især Hell’s Kitchen hvor det nærmest er en konkurrence i at jorde folk. Derfor er det særligt Kitchen Nightmares og KN US der er favoritter. Hell’s Kitchen er lidt for old hat – og uanset om stillingen som køkkenchef i en af hans Michelin-restauranter kunne være smigrende så er ansættelsesprocessen for vanvittig.

  Tak for et godt MadMagasin. 🙂

 2. Lars Bachmann 14 år ago

  Hej Henrik
  Jeg er også selv vild med brødrende Price, og jeg ynder også at se Gordon Ramsay, selvom det er to vidt forskellige koncepter.

  Spise med Price er af naturlige årsager mere Dansk, og helt nede på jorden, og mere hjemlig hygge-agtigt. Gordon Ramsay kører en helt anden stil, og spiller rollen som den ubarmhjertige køkkenchef. Så generelt set tror jeg de 2 programmer deler deres publikum.

  Tak for de pæne ord.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account