Gallo Olivenolie

Gallo Olivenolie 2

Gallo er en lækker olivenolie, som oprindeligt stammer fra Portugal. Flasken er meget dekorativ i sig selv, og vil pynte i ethvert køkken. Denne flaske er slet ikke til sammenligning med de olie flasker man finder i diverse supermarkeder. Proppen er nemt at lukke og holder 100 % tæt, hvis det skulle ske at den væltede. Hældetutten i flaske er ligeledes unik og har en ”ikke-dryppende” effekt, hvilket resulterer i mindre svineri i køkkenet under kokkerering og anden form for madlavning.

Denne olie bliver lavet på oliven fra den første høst. Dette gør at den har et lavt indhold af syre og har derfor en unik aroma og smag. Smagen er meget frisk og let krydret. Den har en anelse frugt smag over sig. Eftersmagen er lækker og føles behagelig i munden.

Denne olivenolie er velegnet til stort set alle former for kokkerering. Især er den velegnet på et stykke lækkert friskbagt flute, med lidt salt, citron og basilikum til. Man kan også sagtens anvende den som almindelig olie til madretter som eksempelvis, pasta.

2 Kommentare
  1. Anna Rasmussen 6 år ago

    Hvor kan denne olie køber i Danmark ?

    • Thomas Reberholt 6 år ago

      Jeg tror desværre at firmaet som importere denne olie er lukket da jeg ikke kan finde nogen oplysninger på dem desværre.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account