Julegave ideer

Julegave ideer 2

Madmagasinet har i samarbejde med shop.kostplanen.dk lavet en idé liste til julegaver. Det kan være svært at finde på den helt rette gave. I dag er det vigtigt at gave er funktionel og ikke behøver byttes. Kostplanen har rigtig mange lækre produkter, som måske allerede står på ønskesedlen.

SALATASSIET 14 X 7 CM 

Disse lækre skåle er lavet i rustfrit stål og er en del af en serie. I dag er det meget moderne at samle og have sæt også i køkkenet. Her er en rig mulighed for at få et sæt, som er minimalistisk og stilfuldt. Dette vil passe helt perfekt til en moderne kvinde eller mand, men vil også passe godt til en moden ældre dame. Skålene kan også købes i større.

 

AFFALDSSPAND 30L. AUTOLÅG

Denne affaldsspand sikre en klinisk hygiejne. Det er meget moderne med automatiserede genstande i hjemmet. Her køber du en brugbar genstand med indbygget luksus. Affaldsspanden indeholder medfølgende spand, som er nem at tage ud og rengøre. Med denne affaldsspand slipper du nu for alt besværet, når hænderne er fyldte. Affaldsspanden kan købes i flere forskellige størrelser og er egnet både til køkken samt badeværelse og kontor. Med sit stilfulde udseende passer den ind i ethvert hjem!

CHAMPAGNEPROP

Til manden eller kvinden der har alt. Denne stilrene champagneprop holder champagnen klar til det helt rigtige tidspunkt. Den er smuk i sit design og er nem at håndterer. En hver champagne elskere må eje denne prop.

Dobbelt kartoffelmoser

Så er den her, kartoffelmoseren alle leder efter. Det kan være svært at opspore redskaber, som ikke længere bruges. I dag har vi store maskiner til at mose og blende alt muligt. Men med denne simple kartoffelmoser, slipper du for det store besvær med at rengøre vanskelige maskiner. Passer perfekt ind i et køkken hvor nem madlavning er fortrukket. Kartoffelmoseren giver et godt resultat og er nem at rengøre!

Strikcardigan

Denne lækre cardigan er den perfekte julegave til din kæreste, søn eller mand. Den er en super kvalitet og vil varme overkroppen i kulden efter jul. Cardiganen kan købes i to forskellige farver. Den røde lynlås er en smuk detalje, som giver et stilrent look.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account