Sex – Bedre med alderen

Blandt mange kvinder er sex bare noget man har, for at tilfredsstille sin partner. Mænd har gennemsnitligt 10 gange mere testosteron i kroppen, hvilket betyder at mænd har langt mere lyst til sex end kvinder. Derudover er der rent faktisk også mange kvinder, som slet ikke får noget ud af sex, da de aldrig får snakket med deres partner om hvad de godt kan lide og hvad der tænder dem. Når det så er sagt, så er der rigtig meget der tyder på, at vi kvinder skal glæde os til, at vi bliver gamle!

Ofte har man hørt, at sex bliver bedre med alderen. Nu har forskere fundet ud af, at der måske er hold i rygterne. Der er nu blevet lavet en liste over syv grunde til, hvorfor sex bliver bedre efter overgangsalderen. Nu bør det være slut med at tænke, at sex livet slutter når man fylder de 50. Tværtimod- NU starter det først.

  • Man behøver ikke længere bekymre sig om graviditet
  • Der er ikke længere hjemmeboende børn at tage hensyn til. UDFORSK jeres grænser!
  • Der bør være kommet nogle erfaringer undervejs gennem årene, nu er det tid til, at i rykker jeres grænser og yder det bedste nogensinde. I ved begge to hvad i vil have!
  • Når man stopper med p-pillerne resulterer det i de fleste tilfælde til større sexlyst. Man kan øge sex lysten ved hjælp af testosteron behandling.
  • Med alderen forsvinder forskellige bekymringer. Den økonomiske bekymring kan også være til gene for sex lysten. Bekymringer ligger dybt i os, og genere os selvom vi ikke regner med det.
  • Stress nedsætter også sexlysten. Når man bliver ældre forsvinder stressen og man har nemmere ved at slappe af. Brug jeres fritid på at nyde hinanden.
  • Kærligheden er stærk. Når man har en partner man har haft i mange år, så kan man snakke sammen om alt mellem himmel og jord. Det er også vigtigt, når det handler om sex og lyster.

Der er selvfølgelig ikke kun gode ting ved at blive ældre. Der kan komme skavanker og fysiske problemer. Derfor er det meget vigtigt, at man taler sammen om problemerne. Det kan være muskler eller knogler der er problemet. Med årene kommer der også en hvis tørhed, derfor er det mindst ligeså vigtigt at bruge smørelse og eksperimentere med dette. Det kan være en udfordring for mange. Men husk at, med kærlighed kommer man længst, så giv ikke op- og elsk hinanden!

1 Comment
  1. merete 11 år ago

    hej, jeg fyldte 60 i år. Jeg kom i overgangsalderen efter at “alt blev fjernet” da jeg var 48. Jeg kan kun tilslutte mig artiklen, piger: det bliver bare bedre hele tiden, glæd jer!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account