Sachertorte i forklædning

Jeg elsker simpelthen Sachertorte og her til nytår besluttet jeg at bage den originale, men pyntet på en ny måde. Inden i er det den bedste fluffy chokoladekage du kan tænke dig, med mørk chokolade smag, men ser bare anderledes og sjov ud synes jeg.

Opskrift – Sachertorte

  • 130 g smør
  • 125 g mørk chokolade, 85 %
  • 100 g flormelis
  • 6 æg, delt i hvider og blommer
  • 75 g sukker
  • 125 g mel
  • 1 spsk. kakao

Smelt 130 g smør med 125 g chokolade i en gryde
Lad det afkøle lidt. Pisk flormelis og æggeblommer og hæld den smeltede chokolade i.
Pisk æggehviderne stive med sukker og vend dem forsigtigt i chokolademassen.
Sigt mel og kakao i og rør dejen sammen. må gøres forsigtig
Bages i en smurt form med bagepapir i bunden, ved 165 grader i 40-50 minutter

lad det køle helt, før du dekorerer den

chokolade creme

200 g mørk chokolade
100 g smør
1 pk philadelphia ost
1,5 pk flormelis
blandes sammen

smør creme i mellem kagelagene , KitKat chocolade omkring kagen, og top det med mandler og et hvid sløjfe bånd

voila den bedste kage er klar

Denne opskrift er indsendt af: Iris – sukkertopp – sukkertopp.blogspot.com

3 Comments
  1. MissMuffin 8 år ago

    Wauw, hvor er den flot!
    Sikke en god ide at pynte på den måde, det er helt sikkert et trick jeg vil huske næste gang jeg laver en rund kage:)

  2. Newyorkerbyheart 8 år ago

    Hvor er den flot og kagen lyder som en jeg “bliver nødt til” at afprøve ved lejlighed 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

  3. Ja, den ser virkeligt fin ud. Det er dog ærgerligt at man ikke også kan se et billede af kagens indre – det lyder nemlig lækkert 😉

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account