Jeg elsker simpelthen Sachertorte og her til nytår besluttet jeg at bage den originale, men pyntet på en ny måde. Inden i er det den bedste fluffy chokoladekage du kan tænke dig, med mørk chokolade smag, men ser bare anderledes og sjov ud synes jeg.
Opskrift – Sachertorte
- 130 g smør
- 125 g mørk chokolade, 85 %
- 100 g flormelis
- 6 æg, delt i hvider og blommer
- 75 g sukker
- 125 g mel
- 1 spsk. kakao
Smelt 130 g smør med 125 g chokolade i en gryde
Lad det afkøle lidt. Pisk flormelis og æggeblommer og hæld den smeltede chokolade i.
Pisk æggehviderne stive med sukker og vend dem forsigtigt i chokolademassen.
Sigt mel og kakao i og rør dejen sammen. må gøres forsigtig
Bages i en smurt form med bagepapir i bunden, ved 165 grader i 40-50 minutter
lad det køle helt, før du dekorerer den
chokolade creme
200 g mørk chokolade
100 g smør
1 pk philadelphia ost
1,5 pk flormelis
blandes sammen
smør creme i mellem kagelagene , KitKat chocolade omkring kagen, og top det med mandler og et hvid sløjfe bånd
voila den bedste kage er klar
Denne opskrift er indsendt af: Iris – sukkertopp – sukkertopp.blogspot.com
Wauw, hvor er den flot!
Sikke en god ide at pynte på den måde, det er helt sikkert et trick jeg vil huske næste gang jeg laver en rund kage:)
Hvor er den flot og kagen lyder som en jeg “bliver nødt til” at afprøve ved lejlighed 🙂
Mange hilsner
Birthe
Ja, den ser virkeligt fin ud. Det er dog ærgerligt at man ikke også kan se et billede af kagens indre – det lyder nemlig lækkert 😉