Ristede og krydrede nødder

Denne lille snack er især velegnet til en drink før maden, men kan også serveres sammen en række andre små tapas-retter.

Du skal bruge:

  • Ca.200 gram forskellige nødder; mandler, cashewnødder, usaltede peanuts, hasselnøddekerner.
  • Olivenolie
  • Ca.1 tsk Garam Masala
  • Ca.½ tsk Cayennepeber
  • En smule salt

Rist nødderne på en varm pande, ryst panden regelmæssigt så de ikke brænder på. Nødderne skal være flot gyldne. Kom herefter en sjat olie på, og rist nødderne til de har suget olien. Kom krydderierne på og ryst panden godt. Server straks!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account