Kina tørster efter fransk vin

Kina er i stigende grad ved at selvstændiggøre sig som land. Først var det olien nu er det de franske vine, som står på spil. Kineserne har i sandhed fået smag for kvalitetsvin.

Kina er som vi alle ved en voksende nation, og i takt med at middelindkomsten stiger, får flere og flere kinesere smag for dyre vaner. I længere tid har vi nu vidst at Kina var ved at overhale USA med hensyn til velstående mennesker, men nu sker det endelig. Kineserne fravælger deres egne produktioner når det gælder vin og vil nu have fingrene i de dyre dråber fra de franske vinmarker. Kineserne finder deres egen produktion af vin kedelig og omtaler den som lavprisprodukter.

Den franske fremtid

De franske vinavlere er ikke helt dumme, de vil nemlig satse stort på vinproduktionen og sætte priserne helt i top. Det er de kendte flasker som eksempelvis Chateau Lafite-Rothschild og Dom Perignon, der er tale om netop nu. Franskmændene satser stort på overklassen i Kina, som efter sigende skal være deres kommende målgruppe. De franske vine skulle i håb og ønsker stige til en pris på omkring hundrede dollars for en enkelt flaske.

Man formoder at Kina ønsker at skabe nye vinnavne og ikke blot genbruge de franske vine. Flere kritikere stiller stor tvivl over for Kinas nye projekt og udtaler at de ikke blot handler om smagsløgene, når man taler om vin. Det har også meget at sige at det er et eftertragtet produkt. Kina er verdens femtestørste marked når vi taler om forbrug af vin, så måske vil det vise sig, at de alligevel har en fremtid blandt de franske vine.

[product id=”5264″]
0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account