Nytårsmenu Laksesalat med blomkål

Nytårsmenu forretter

Denne lette opskrift er god, hvis man har mange retter at skulle have forberedt. Den er god at have lavet i forvejen, men er også hurtig at sammensætte. Man kan have alle ingredienserne forberedt ingen sammensætning af retten.

Laksesalat med blomkål

Denne lette lækre forret svare til ca. 2 personer. Den er nem og kan sagtens laves på forhånd, hvis man har mange retter der skal laves.

Skær blomkål og æbler i mundrette bidder. Læg det på et fad sammen med grofthakkede krydderurter. Fordel nu den varmerøgede laks henover. Bland olie og eddike samt salt og peber sammen til en lækker eddike dressing. Hæld til sidst dressingen ud over salaten, og du har nu en lækker of nem forret.

Hvis man føler retten kan se kedelig ud, kan man vælge æbler i røde nuancer eller blomkål i lilla nuancer. Den varmerøgede laks vil også give lidt kulør til retten.

Ingredienser

½ blomkålshoved
To små æbler
1 bundt krydderurter efter eget valg (oregano, ærteskud, tallerkensmækkere)
225 g varmrøget laks
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Eddike (frugteddike anbefales)
Salt
Frisk kværnet peber

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2025 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account