Sådan anretter du det perfekte påskebord

Tallerken med tørrede græsstrå på hvidt stof.

Dette er sponsoreret indhold.

Med lidt over en måned til påskeferien, er mange mennesker begyndt at invitere og blive inviteret til den årlige påskefrokost. Måske du også har gået med tanker om at invitere familien eller vennerne, men inden du begynder at finde ud af hvor, hvornår og hvor mange, er det en god idé at planlægge menu, drikkevarer og opdækning inden. Det kan nemlig være et større projekt at holde en påskefrokost, da der er flere elementer der skal gå op i en højere enhed. Derfor kommer der her en guide til hvordan du anretter det perfekte påskebord med alt hvad det indebærer af pynt, mad og drikkelse.

Opdækning

Inden du begynder at sætte mad og drikkevarer på bordet, skal der dækkes op og pyntes med fine påsketing. Mange mennesker vælger at lave det selv, men man kan selvfølgelig også købe pynt i stride strømme i butikkerne op til påske. De mest populære temaer er selvfølgelig påskeharen og påskeægget, men også farven gul er meget brugt på påskebordet. Derudover skal der også dækkes op med for eksempel tallerkener fra Monday Sunday, hvor man også kan finde andet fint stentøj, der vil være perfekt til påskebordet. Hvis man har børn eller får gæster der er børn, kan man gemme små påskeæg i stuen eller haven og lave en lille leg ud af det.

Mad

Menuen er selvfølgelig en hovedingrediens for et godt påskebord. Hvis du er til den traditionelle menu, kan du ikke komme udenom at servere smørrebrød for dine gæster. Derfor er det en god idé at finde noget super lækkert rugbrød til formålet, eller du kan eventuelt bage det selv. Hertil er de mest klassiske retter karrysild (og sild generelt), hønsesalat, lun leverpostej, gravad laks, rejer, æg i sennepssovs, frikadeller, bacon og selvfølgelig lam. Hertil kan man så supplere med mere moderne tiltag eller finde på andre sjove ting selv.

Drikkevarer

Drikkevarerne er en vigtig del af enhver danskers påskebord og det er for mange den bedste del af påskefrokosten. Det skyldes primært snapsen. Den kan selvfølgelig købes færdig, men mange mennesker har de sidste par år også givet sig i kast med at lave den selv, da det er enorm nemt. Man kan tilmed lave den med ens yndlingssmag. Husk dog at sætte vand på bordet også, så dine gæster ikke bliver for fulde. Derudover er der mange der serverer øl til påskefrokosten, og hvis man vil sørge for at der er noget for enhver smag og præference kan man også sætte vin, sodavand og saftevand på bordet.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account