Slanke dessert – Frugt Salat med vanilje creme

Slanke dessert

For de fleste mennesker er det en pestilens at være på slankekur. Men at være på slankekur behøver ikke at betyde kedelig mad og absolut ingen lækkerier. Det behøver heller ikke betyde intens hård træning. Hvis det absolut betød alt dette, så er det da helt logisk at det ikke er sjovt at gå på slankekur! Samtidig, hvorfor så gå på slankekur, når man hele livet kan ”nøjes” med at leve sundt og lækkert – på den måde tager man ikke på, og så behøver man slet ikke den hårde slanketræning. Sundhed kan faktisk gå hen og blive en leg, hvor det er dig selv du dyster imod.

Hvis man har en sød tand, så er det første sted du skal starte, her. Her kommer en lækker opskrift på en nem dessert. Når man først skal ind i kampen og vægttab kan det være hårdt at skulle give slip på alt det sjove.

Ingredienser:
Vanilje Creme eller yoghurt (3 %)
Lækre modne frugter
Æble
Pære
Banan
Jordbær
Appelsin
osv. Kun fantasien sætter grænser.

Skær de lækre frugter ud i små stykker og læg dem i en skål eller på en tallerken. I de fleste supermarkeder kan man købe Arlas vanilje creme, den findes med flere fedt %, gå efter den laveste. Hvis ikke den er til at finde, så kan du garanteret finde en lækker vanilje yoghurt i køledisken med lavt fedt indhold. Jo lavere jo bedre. Hæld vanilje cremen eller yoghurten over frugtstykkerne. Nu har du en lækker frugtsalat med vanilje creme!

Det hele handler om at erstatte dit normale måltid med disse slanke måltider. Man slipper ikke bare af med trangen til sukker fra den ene dag til den anden. Derfor er det vigtigt at gøre noget drastisk hvad det angår. Det hjælper ikke noget med intens træning hvis du bliver ved med at fylde dig med alt det usunde. Denne dessert vil dække dine behov, da det indeholder en høj mængde frugtsukker. Senere kan du prøve at erstatte noget af frugten med enkelte grøntsager som eksempelvis gulerødder og agurker.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account