Vi var godt nok blevet narret af Forchetta en gang før, men det er længe siden, og der var ikke rigtigt plads på de gode restauranter med kort varsel. Men Forchetta havde plads med 10 minutters varsel en lørdag aften. Jeg forstod senere hvorfor. Ikke nok med, at den mørke, høje og uforskammede tjener, (ejer?) som jeg troede var væk, var der. Det var også ualmindeligt klamt at finde et sort hår i desserten. Da vi stille og roligt gjorde opmærksom på det, blev vi skældt ud over, at vi ikke havde fundet håret straks i stedet for at klage, da vi havde spist af desserten. Ja, undskyld, men hvis det var så oplagt at se håret, så burde tjeneren måske have opdaget det før kunden? Da vi ikke kunne trænge igennem til tjeneren, fik vi i stedet at vide, at vi aldrig skulle komme på Forchetta igen. Ja uforskammede kunder er der nok af… Derfor var stemningen ikke den bedste, da vi gik. Det var den heller ikke efter en anden gang på Forchetta. Da havde vi en gæst med – på besøg fra København. Han havde nået at spise, så han fik kun vin og vand, mens vi to andre fik tre retter mad. Men på regningen stod der tre menúer. Vi skulle altså betale for mad til gæsten, selv om han ikke havde fået én eneste bid. “Han tog plads op”, lød beskeden (Han sad for enden af et lille tomandsbord…). Det var samme, uforskammede tjener. Dengang tog vi ikke konflikten, for vi ville ikke lade én horribel oplevelse ødelægge de aften, vi havde med gæsten fra København. Men kære tjener, som nu påstår at være ejer af stedet. Du kan tage det helt roligt. Vi kommer ALDRIG på Forchetta igen. Med venlig hilsen Batman – og den film, vist på TV3 i aften – var en større nydelse.
Betjening en katastrofe i Århus
-
Mad i Portugal
Lars Bachmann, , Artikler, Mad, Tema, Tips & Trends, 9
I denne artikel sætter vi fokus på madkulturen i Portugal. Jeg elsker at rejse i det sydeuropæiske, og ikke...
-
Noma – Kogebog af René Redzepi
Lars Bachmann, , Artikler, Gear & Gadgets, Tema, Tips & Trends, 1
Køkkenchef René Redzepi fra verdens bedste restaurant Noma har udgivet en kogebog. Kogebogen er en gastronomisk indsigt i den...
-
Hold kroppen sund – også ved hjemmearbejde
Bogh, , Tips & Trends, 0
Fitnesscentrene har stadig lukket og mange af os har vendt os til en arbejdsuge fordelt mellem kontoret og hjemmet,...
-
Slow food
Bent Hovald Norden, , Artikler, Mad, Tema, Tips & Trends, 0
I 1986 grundlagde italieneren Carlo Petrini den internationale bevægelse Slow Food, som et alternativ til fat food. Direkte i...
-
Hvorfor vælge økologi?
Kitty Jeppesen, , Artikler, Tema, Tips & Trends, 7
Hvorfor økologi? Jeg handler temmelig meget økologisk, og får derfor ofte spørgsmål omkring det, og ikke mindst mange kommentarer...
-
Hyggelig madferie – Vil du også blande mad og ferie sammen?
Anne, , Mad, Artikler, Blog, Tema, Tips & Trends, 0
En kombination af ferie og mad, er det bedste. Du rejser for at spise, og planlægger hvor, hvordan og...
-
Kaffe – fra plante til kop
Bent Hovald Norden, , Artikler, Tema, Tips & Trends, Kaffe, 2
Kaffen fik sit indtog i Danmark i 1700-tallet, og i dag brygger vi kaffe, så let som ingenting. Meget...
-
Vildt – rigtig vintermad
Kitty Jeppesen, , Artikler, Hovedretter, Opskrifter, Tips & Trends, 2
Lige nu er der tid for jægere at gå på jagt, og der er tid for alle os andre...