Vi var godt nok blevet narret af Forchetta en gang før, men det er længe siden, og der var ikke rigtigt plads på de gode restauranter med kort varsel. Men Forchetta havde plads med 10 minutters varsel en lørdag aften. Jeg forstod senere hvorfor. Ikke nok med, at den mørke, høje og uforskammede tjener, (ejer?) som jeg troede var væk, var der. Det var også ualmindeligt klamt at finde et sort hår i desserten. Da vi stille og roligt gjorde opmærksom på det, blev vi skældt ud over, at vi ikke havde fundet håret straks i stedet for at klage, da vi havde spist af desserten. Ja, undskyld, men hvis det var så oplagt at se håret, så burde tjeneren måske have opdaget det før kunden? Da vi ikke kunne trænge igennem til tjeneren, fik vi i stedet at vide, at vi aldrig skulle komme på Forchetta igen. Ja uforskammede kunder er der nok af… Derfor var stemningen ikke den bedste, da vi gik. Det var den heller ikke efter en anden gang på Forchetta. Da havde vi en gæst med – på besøg fra København. Han havde nået at spise, så han fik kun vin og vand, mens vi to andre fik tre retter mad. Men på regningen stod der tre menúer. Vi skulle altså betale for mad til gæsten, selv om han ikke havde fået én eneste bid. “Han tog plads op”, lød beskeden (Han sad for enden af et lille tomandsbord…). Det var samme, uforskammede tjener. Dengang tog vi ikke konflikten, for vi ville ikke lade én horribel oplevelse ødelægge de aften, vi havde med gæsten fra København. Men kære tjener, som nu påstår at være ejer af stedet. Du kan tage det helt roligt. Vi kommer ALDRIG på Forchetta igen. Med venlig hilsen Batman – og den film, vist på TV3 i aften – var en større nydelse.
Betjening en katastrofe i Århus
-
Færdiglavede madkasser og måltidskasser: En løsning til travle livsstile
Frederikke, , Tips & Trends, 0
I en travl hverdag, hvor tid er en kostbar ressource, er færdiglavede madkasser og måltidskasser blevet en populær løsning...
-
Få nu de børn med i køkkenet!
Trine Trúgvason, , Artikler, Tema, Tips & Trends, Børn, Køkken, 1
Ja jeg ved det godt, det er ikke nogen nyhed: Børn er for lidt med i køkkenet. Jeg har...
-
Hacks til at personliggøre dit køkken
Bogh, , Tips & Trends, 1
Et køkken behøver hverken at være klinisk hvidt eller sterilt. Et funktionelt køkken kan sagtens emme af personlighed. Der...
-
Dette skal du huske, når du bruger desinficerende rengøringsmidler
Bogh, , Tips & Trends, 0
Når du bruger desinficerende rengøringsmidler, er det vigtigt, at du følger brugsanvisningen. På den måde er du sikker på,...
-
Dudes er landet i København!
Thomas Reberholt, , Tips & Trends, 0
Fra vores 24 haner flyder nogle af de bedste mikrobryg og håndværksøl der kan opdrives, serveret af yderst kompetente...
-
Læsernes køkkenfavorit
Lars Bachmann, , Artikler, Gear & Gadgets, Tema, Tips & Trends, 1
Vi har tidligere spurgt vores læsere om hvad deres køkkenfavorit er, og her under kan du se de indsendte...
-
9 julegaveideer der kan købes online
Lars Bachmann, , Artikler, Gear & Gadgets, Tema, Tips & Trends, 1
Flere og flere vælger at foretage deres julegave indkøb på nettet. Der er masser af fordele ved at købe...
-
Aftensmad mod mavesyre – hvordan kan man stadig nyde et godt måltid, selvom mavesyren driller?
Bogh, , Tips & Trends, 0
Mavesyre er et problem for mange danskere. Men hvad er mavesyre, hvordan kan du neutralisere den – og hvad...