Aarstiderne har fået fremstillet en række drikke: most, juice, cider og brus. Denne Æblebrus er fremstillet i Frankrig på en økologisk frugtplantage – Côteaux Nantais. Den er ikke tilsat sukker, og indholder ikke alkohol, selvom den minder afsindig meget om cider i smagen. Det er en meget velsmagende drik, sød og dog frisk. Man kan tydeligt smage æblerne, og boblerne gør drikken meget festlig. Hæld den på champagneglas og server den til en god brunch, eller til børnene nytårsaften!
Æblebrus fra Aaarstiderne
-
Danskerne vil have Italiensk mad
Lars Bachmann, , Artikler, Gear & Gadgets, Tema, Tips & Trends, 5
Vi har på Madmagasinet.dk spurgt vores læsere hvilke slags køkken der er det bedste. Der var følgende svar muligheder:...
-
Vejen til kvindens sexlyst og liderlighed
Thomas Reberholt, , Artikler, kvinde, liderlig, lyst, mand, sex, 0
Når man er nyforelsket lever man meget højt på naturens lyst og så kommer det vi kender som liderligheden...
-
Det bedste fra mit køkken
Lars Bachmann, , Artikler, Tema, Køkken, 3
Når vi går i køkkenet har vi alle nogle favoritter. Det kan være din ynglings krydderurt som står og...
-
Kaffe – fra plante til kop
Bent Hovald Norden, , Artikler, Tema, Tips & Trends, Kaffe, 2
Kaffen fik sit indtog i Danmark i 1700-tallet, og i dag brygger vi kaffe, så let som ingenting. Meget...
-
Hard Rock Cafe Copenhagen Grand Opening
Thomas Reberholt, , Artikler, 0
Vi har modtaget disse stemningsbilleder fra Hard Rock Cafe fra deres åbning den 4 Juni 2015
-
Mad mod tømmermænd
Thomas Reberholt, , Artikler, alkohol, mad mod, sundhed, tømmermænd, vand, 0
Weekenden er snart over os igen. Det er noget vi alle sammen glæder os til. Men for de fleste...
-
Jordbær smoothie med mandler og kokos
MissMuffin, , Artikler, Drinks & Smoothies, Tema, Tips & Trends, Smoothie, 2
Sammen med kostvejleder Lene Hansson og “Kernesund familie”-bøgerne kom også smoothien. Nogle elsker dem, andre hader dem. Der er...
-
Regionalt kokkebrag afgjort tirsdag aften
Lars Bachmann, , Artikler, Tema, Tips & Trends, 0
Bæredygtig adfærd, kreativitet og sparsommelig var nøgleordene for deltagerne i kokke-konkurrencen Baltic Cooking, som blev afviklet tirsdag 15. maj...
Vores sponsor

Navigation
Seneste indlæg
- Aalborgs drikkevand under pres: Kampen for rent og sundt vand i hanen
- Kan man få nye tænder? USAG-1-proteinet baner vejen for fremtidens bid
- Ecokube SQUARE – Den Moderne Høkasse, der Gør Din Madlavning Grøn og Genial
- KitchenAid lancerer ny serie af støjsvage espressomaskiner
- Zucchiolo – Den Nye Spændende Grøntsag fra Spanien
Newsletter Sign Up
