Popuplær og kraftig multifunktions køkkenmaskine fra Chefon

Popuplær og kraftig multifunktions køkkenmaskine fra Chefon 2

Uden det rigtige udstyr dur helten ikke – fristes man til at sige. men selv om man ynder at lave det hele selv, er der bare nogen ting der er nemmere med en køkkenmaskine.

Vi er blevet tippet om at du lige nu kan få en Royal 1200 køkkenmaskine til kun kr. 999,95 på Goprice.dk (Bemærk at det er en anden og nyere model end den der er beskrevet her i artiklen)

Vi har her på redaktionen ikke selv testet maskinen, men den skulle efter sigende være en rigtig god køkkenmaskine (Har du testet den, må du meget gerne dele din oplevelse ved at skrive en kommentar herunder).

Så står du og mangler en multifunktions maskine, der både kan ælte, hakke og blende, så er denne måske noget for dig? Alternativt er det da en oplagt fars dags gave? 🙂

Beskrivelse af Chefon køkkenmaskine:

 • Kraftig multifunktions køkkenmaskine, op til 1000W
 • Røreskål: 5,5 liter
 • Røreskål i børstet rustfri stål
 • Grundig rotation i skålen for et perfekt resultat
 • Pulshastighed sikrer hurtig start/stop kontrol
 • 6 hastigheder: til dej, røring, piskning, pulsdrevet
 • Aftagelig røreskål for nem drift
 • Aftageligt aluminiumsblad for nem rengøring
 • 3 typer blade til røring og dej
 • Kødhakker med skarpt blad i rustfri stål
 • Kødbakke i børstet rustfri stål
 • Snegl i rustfri stål
 • Skridsikre fødder
30 Kommentare
 1. Kirsten johnsen 13 år ago

  Jeg har lige sendt en klage til kop og kande over chefon. Maskinen lever ikke op til det de lover,den kan f.eks ikke røre æg og sukker til den tykke gul masse som er nødvendig for at bage kager. min datter har endda haft gang i 10 æg,sluttede med at bruge håndmikser. jeg har prøvet at hakke kød, dette var ikke nogen succes, opgav da jeg nåtte presse kødet ned, det er jo ikke meningen, ærgelig min gl ikke kunne mere. Hilsen Kirsten Johnsen

 2. Eduardo Santos 13 år ago

  Hej..Maskinen mangler en plastiklåge som standardudstyr. Ingredienser (vand,mel osv ) vælter ud over det hele.Det er irriterende at gøre ren hver gang man …….
  Hvor kan man købe en … I don`t know. De maskiner jeg har haft havde det som standard.
  Vh
  Santos

 3. Lene Frost 13 år ago

  Jeg købte min Chefon køkkenmaskine for 14 dage siden (10.08.11) og jeg er vild med den.
  Der er rørt cupcake dej, frosting, småkagedej og dej til boller…. og hvor er det hurtigt og nemt.
  Når der røres får maskinen al dejen med, ikke noget med at skulle skrabe ned fra siderne på skålen.
  Jeg ønskede mig faktisk en Kitchen Aid fordi jeg er vild med designet, men jo mere jeg kigger på min Chefon, jo flottere synes jeg den er, og rent styrkemæssigt er den også bedre end Kitchen Aid’en.

 4. Niels 13 år ago

  Fik en i julegave og synes egentligt den er OK MEN og der er et men. Min lavede ridser i køkkenbordet når jeg æltede en gærdej. der er hårdt plast i bunden der kan ramme bordpladen. Det er ikke godt nok overhovedet.
  Samtidigt krakelerede overfladen. Vil på ingen måde købe en ny.

 5. Henrik 13 år ago

  Er selv meget intra i en chefon… god pris dansk produceret 1000 watt stor rørskål
  er det for godt til at være sandt at man kan købe en god køkkenmaskine til under 1 tus.

 6. Hans Højhed 12 år ago

  Til Kirsten johnsen,

  Ha ha ha. jeg havde samme problem med kødhakkeren men så vendte jeg kniven om 🙂

 7. C arsten Bastrup 12 år ago

  Jeg har lige fået min Chefon idag men allerede før jeg har brugt den er jeg faldet over at den mangler låg som en tidligere bruger skrev. Jeg syntes den larmer extremt meget. På mit arbejde ´har vi en Kenwood og den larmer ikke en gang halvt så meget, men den er også meget dyrere.

 8. Peter 12 år ago

  Tror jeg holder mig fra den, selvom den ser flot ud og har en meget kraftig motor, men det hjælper jo ikke noget hvis det er noget hø.

 9. Nille 12 år ago

  Kære Henrik. Hvorfor tror du den er Dansk produceret ? Er den det, er det den jeg skal have.
  tror desværre det er “noget” fra, måske Kina ?

 10. V.B 12 år ago

  Jeg har også haft ovenstående maskine -jeg syntes at den var udmærket til at ælte og røre – jeg har ikke prøvet at blende eller bruge kødhakkeren. Desværre krakkelerede farven og jeg fik den ombyttet til en anden som desværre også havde samme problem hvorefter den blev taget retur af butikken.

 11. V.B 12 år ago

  fortsættelse til ovenstående – men ellers synes jeg at det er en god maskine og jeg har åbenbart været lidt uheldig. Det var vist nogle enkelte, der havde de der krakkeleringer/små skjolder i farven. Det var desværre ikke muligt for butikken at få flere køkkenmaskiner af denne type i rød. Men fin maskine og god service ellers.

 12. Eduardo Santos 12 år ago

  Køb den ikke.Gi` lidt mere og får noget bedre med en plastiklåge som standardudstyr.Køb en der larmer mindre.Chefon sagde til mig for 2 år side at de var igang med at lave en plastiklåge til maskinen.Vi venter endnu.
  Vh
  Santos

 13. Britt 12 år ago

  Har netop købt en CHEFON Royal 1200 og den opfylder alle de behov jeg har til en køkkenmaskine. Jeg er virkelig glad for den og den bliver flitigt anvendt. OG der er plastiklåg med !

 14. J.M.E. 12 år ago

  Har lige modtaget min maskine igår.
  Ved ikke helt hvad jeg skal mene. Ved første test larmede den så meget, at jeg troede jeg havde gjort noget forkert, så jeg standsede den straks.
  Lavede testen igen i den foreskrevne rækkefølge, præcis som før, men den larmede stadig meget.
  Efter under 50 sec. brug, begyndte der at lugte svagt af brændt plast.
  Man har fra Chefons side oplyst mig, at det kan være en anelse smøreolie inde i maskineriet.
  Jeg vil nu idag prøve at ælte en dej, men selvfølgelig må jeg standse hvis det sker igen.
  Jeg tvivler på at maskinen er Dansk produceret selv om det er et dansk udviklet produkt.
  Har andre haft samme eller lign. oplevelser med deres maskine mht. lugt???

 15. Helle 12 år ago

  Jeg har en Chefon fra 42000 serien. Og jeg er meget glad for den!!
  Den kører fint, hvadenten jeg laver rugbrødsdej eller pølser.

  Jeg har været oppe på at lave pølsefars af 8 kg kød i en køre + krydderier og fyld, og derefter stoppet dem i tarme.
  Maskinen var lidt varm bagefter, men kørte upåklageligt.

  Jeg vil give ret i at den larmer lidt. Men det må være forventliget at der er nogle gener ved at købe en maskine til under 1000 kr, i forhold til andre køkkenmaskiner.

  Et låg ville være dejligt til den. Men løses enkelt ved at lægge et rent viskestykke over.

 16. Helle 12 år ago

  JME, jeg glemte at komme med en kommentar vedr. lugt.
  Det er jo forventligeligt at nyt maskineri lugter indtil overskudsolien er brændt væk. Det gør nye biler jo også, uanset hvor dyre de har været.

 17. Susanne De Feo 12 år ago

  Kom herind ved et tilfælde og har siddet og læst de forskellige kommentarer. Jeg fik en Køkkenmaskine Royal 1200 af min svigerinde, hér i januar, da jeg blev 60 (999kr. i Dahls Varehus).
  Jeg er da rigtig glad for og bruger den rigtig tit og har ikke haft nogen problemer. Der fulgte også det omtalte låg med. Synes da heller ikke den larmer specielt meget.
  mvh.
  Susanne

 18. P.Deleuran 11 år ago

  Har netop købt en CHEFON Royal 1200

  kanon maskine

  men hvor købes kageplade til småkager???

 19. Per 11 år ago

  Hej! Sidste år til jul var julegaven til “ungerne” en “Chefon 1000”, jeg var meget skeptisk, kunne det virkelig være noget værd til den pris. Ja, det kunne det, begge steder gør maskinen stor gavn og jeg har lige prøvet den ene af; piskede æg og sukker til is, det blev forrygende godt, så nu må vi ha’ den gamle “Ballerup Master” skiftet ud til en Chefon 1800, er overbevist om at den vil give os mange fornølelser fremover. Ganske vist larmer maskinen, men jeg tror det er de penge man har sparet man kan høre der rasler ned i kassen 🙂

 20. Bodil 11 år ago

  P.Deleuran efterlyser kageplader, ved ikke om man må reklamere
  men prøv http://www.goshop.dk, de har tilbehør til chefon

 21. Sisse 11 år ago

  Hej,
  er der nogle der har prøvet grøntsagshakkeren til denne maskine?? Inde på den netop foreslåede hjemmeside koster den kun 150 kr., men tilsvarende til de dyrere maskiner koster en bondegård! er i tvivl om, om det overhovedet er det samme produkt – altså om hakkeren gør det samme eller i virkeligheden måske bare en en smitter?? kan den fx lave råkost salat af æbler og gulerødder. beskrivelsen på hjemmesiden er ikke fyldestgørende 🙂

 22. Sisse 11 år ago

  tak

 23. sirin 10 år ago

  Hej
  Jeg har fået købt chefon royal 1200 køkkenmaskinen, og undre mig over om man kan anvende køkkenmaskinen til at lave is med ? hvis ja hvilket tilbehør skal man så købe og kan man købe det henne 🙂

 24. Annette 10 år ago

  Jeg er sådanner tilfreds med min Royal 1200 maskine – bortset fra, at jeg ikke kan justere hastigheden manuelt. Det er kun de forprogrammerede programmer der virker. Er der andre der har det problem?

 25. Anne Marie 10 år ago

  jeg har også en chefon jeg har været så uheldig at knappen man skal indstille hastigheden på er knækket af, jeg har også blenderen til den og den kan kan ikke engang lave smuthi. Vil høre om det kan lade sig gøre at købe en ny knap til det.:-)

 26. bent 10 år ago

  Hej
  Jeg har også lige fået købt en chefon royal 1200 køkkenmaskinen, jeg syntes at den larmer Extreme meget. det er lige så det summer i ørene bag efter. og den kunne heller ikke piske fløde til skum. !!!! nej den får de tilbage.

 27. bent 10 år ago

  jeg har også købt en royal 1200 med tilbehør. da jeg startede den først gang fik jeg lidt af et chok, den larmer da helt vildt. prøvet også de der programmer der skulle være på den. de kørere også som vinden blæser. når men jeg vil så lave mig en kage creme, ja det kunne den ikke kørte forlangsomt. okey så prøver vi med noget fløde. men ingen flødeskum. og med en vis summen i ørene. pakke jeg dem ned igen og ud til dals varhus med den. de vil ikke bytte eller have den retur. så nu er den sendt på værksted, som om det skulle hjælpe har ikke hørt fra dem endnu. tænk at det kan betale sig at reparere sådan en maskine. ærlig talt tro jeg ikke de gør en skid ved den.

 28. bent 10 år ago

  jeg har også købt en royal 1200 med tilbehør. da jeg startede den først gang fik jeg lidt af et chok, den larmer da helt vildt. prøvet også de der programmer der skulle være på den. de kørere også som vinden blæser. når men jeg vil så lave mig en kage creme, ja det kunne den ikke kørte forlangsomt. okey så prøver vi med noget fløde. men ingen flødeskum. og med en vis summen i ørene. pakke jeg dem ned igen og ud til dals varhus med den. de vil ikke bytte eller have den retur. så nu er den sendt på værksted, som om det skulle hjælpe har ikke hørt fra dem endnu. tænk at det kan betale sig at reparere sådan en maskine. ærlig talt tro jeg ikke de gør en skid ved den. MIN ANBEFALING OM DALS VAREHUS OG DENNE ROYAL 1200 HOLD JER VÆK. GOD SERVICE DET FINDER DU IKKE HOS DEM.

 29. connie hasselstrøm 8 år ago

  kan man købe en brugsanvisning til en chefon 42001 og evt. hvor

  • thomas 8 år ago

   Jeg har desværre ikke adgang til en brugsanvisning til denne maskine mere. Hvad er det du gerne vil vide måske jeg kan hjælpe ?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account