Stor test af færdigretter leveret til døren

Stor test af færdigretter leveret til døren 2

I løbet af de seneste par år er der kommet stor efterspørgsel på fænomenet måltidskasser, hvor man kan få leveret en kasse med friske råvarer eller færdigretter lige til døren.

Efter en lang dag på arbejde kan det være svært at overskue at skulle finde på noget at lave samt at handle ind til det, og her er en måltidskasse uden tvivl en kærkommen hjælp. På den måde kan du nemlig hurtigt og nemt få tryllet aftensmad frem på bordet, og udover dette får du mulighed for at prøve en masse nye og spændende retter af.

Denne enorme popularitet for måltidskasser betyder samtidig, at der er hård konkurrence mellem de mange nye leverandører, og der er penge at spare, hvis du sammenligner flere tilbud med hinanden.

Sammenlign leverandørerne med hinanden og spar penge

Måltidskasserne er ikke et nyt fænomen, for faktisk har de eksisteret længe.

Mange forbinder dem med leverandører som Skagenfood og Aarstiderne, men i dag er der en lang række andre leverandører på markedet, der ligeledes tilbyder disse smarte kasser, der kan spare dig for masser af tid.

Der er forskellige ting, du bør være særligt opmærksom på, når det kommer til at vælge leverandør. Der er nemlig stor forskel på prisen per måltid, og her bør man blandt andet være opmærksom på, at kuvertprisen bliver billigere, jo flere mennesker der er i husholdningen.

Find den rette leverandør ved at sammenligne priser og services

Hvis man vælger at sammenligne prisen på måltidskasser i fire dage for to personer, er det hurtigt meget tydeligt, at der er stor forskel på de forskellige løsninger.

Det vil eksempelvis koste 545 kroner hos den dyreste leverandør, mens det kun vil koste omkring 430 kroner hos den billigste. Der er dog svært at gennemskue priserne, da der er mange faktorer, der skal inddrages. Man kan derfor i stedet anvende en guide over måltidskasser, da denne giver mulighed for at sammenligne de forskellige services og priser, som leverandørerne tilbyder forbrugerne.


Det bør du være særligt opmærksom på, når det kommer til måltidskasser

En anden ting, du bør være særligt opmærksom på, når du skal bestille en måltidskasse er, hvad du selv er nødt til at supplere med. Det er også meget forskelligt fra leverandør til leverandør, hvilke basale kolonialvarer de kræver, at du selv har.

Ydermere bør du også undersøge, om der er tale om økologiske råvarer eller ej, da dette som regel gør kassen en smule dyrere. Det kan også ofte være fordelagtigt, såfremt du vælger at bestille en måltidskasse i flere uger ad gangen i stedet for blot en enkelt uge. Dette vil nemlig kunne spare flere en del kroner per ret.

 

3 Kommentare
 1. Clara 4 år ago

  Jeg synes efterhånden der findes en god håndfuld af de her sammenligningssider, som sammenligner måltidskasser. Jeg faldt selv i sidste uge over den her: https://www.maaltidskasserne.dk/ – Det må være et marked med masser af konkurrence.

 2. Signe Nielsen 4 år ago

  Jeg bruger altid https://findmaaltidskasse.dk/ når jeg bestiller måltidskasser – den giver sådan et godt overblik over hvilke muligheder der er, til hvilke priser.

 3. Nanna 4 år ago

  Tidligere på ugen faldt jeg over Skagenfood på maaltidskasser-online.dk da de havde et godt introtilbud på måltidskasser.

  Det er værd at undersøge, hvis man gerne vil spare lidt på madbudgettet.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account