6 Stjerner

Din Sandwich er et godt sted at stille sulten, hvad enten der er tale om take away til frokost, eller en sund salat eller sandwich som aftensmad, og det brede udvalg af pastasalater og sandwich sikrer at der er noget for hver en smag. Din sandwich sørger for, at uanset hvad du vælger, så er smagen god.

“Du kommer ikke ind og får en god sandwich den ene dag, og så en dårlig den næste. Vi sørger for at maden er af en høj kvalitet hver dag,” siger Masih Ali Zadeh som ejer Din Sandwich.

Til sandwichene kan du vælge mellem et lyst brød ala ciabatta eller et groft med græskarkerner, hvor fyldet er enten laks, kylling, bacon, kalkun, tun, æg, roastbeef eller rejer. Pastasalaterne fås med enten kylling, kylling og bacon, æg og rejer, kalkun eller tun.

I denne sandwich-bar vægtes kvalitet højt, og råvarerne er derfor altid friske – sandwich-brødet hentes hos Eigils Bageri om morgenen, der er altid nyopskåret grønt og så er dressingerne hjemmelavede og den trefarvede pasta, som er uden farvestoffer, består af spinat-, tomat- og durumpastaer.

Det er muligt at nyde sandwichen hos Din Sandwich. Sandwich-baren har både sofa og lænestole i det lille hyggelige lokale med pejs. Her er dog ikke plads til, at der kan sidde mere end ti personer, og stedet benyttes også oftest til take-away.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account