Vejen til kvindens sexlyst og liderlighed

Når man er nyforelsket lever man meget højt på naturens lyst og så kommer det vi kender som liderligheden helt af sig selv. Liderlighed er en rus-agtig tilstand, forårsaget af hormoner, som gør en person opstemt på sex. Hvis man har været i et forhold i en længere periode, så kræver det lidt mere, end blot tankens gang for at komme i den rette stemning. Det er især svært for mænd at gøre deres kvinder liderlige. Man kan nærmest påstå, at det er en slags folkesyge, som breder sig.

Det der sker under en forelskelse, er at kroppen bliver bombarderet med lyst. Vi agerer instinktivt og gør alt for at formere og give vores gener videre. Det er formentlig også svaret på, hvorfor en forelskelse ikke vare længere. Når så forelskelses perioden er ved at være borte, så starter de virkelig prøvelser. Nu skal vi hver især til at kæmpe for liderligheden og kampen om at blive sammen. Vi skal holde kreativiteten i gang og ikke blot lade den forbudte samtale om sex og kærlighed gå i støv.

At finde lysten

Det kan godt være ret kompliceret at holde gnisten ved lige, så vi taler om liderlighed. De fleste mennesker kender problemet med, at de mangler lysten og egentlig ikke mindes hvornår de sidst har haft sex med deres partner. Hvis man ønsker at forblive sammen, så er det en meget vigtig del af forholdet, at kæmpe for at den gnist ikke dør hen. Det var gnisten, som startede det hele og det er gnisten, som holder kærligheden i live. For at man skal kunne gøre dette, er det vigtigt at være spontan og overraskende, men samtidig er det mindst ligeså vigtigt at snakke sammen om hvad man hver især har lyst til. Når man taler om sex, så er det lysten det hele drejer sig om. Hvorfor skulle man gøre noget, hvis ikke man havde lyst til det?

Moder jord har skabt kvinder en smule forkert, hvis du spørger mændene. Hvorfor kan liderligheden ikke bare komme til kvinder ved det simple spørgsmål ”skal vi knalde?”. Imens kvinderne kæmper med deres lyst, sidder mændene og har alt for meget af den.

Vejen til kvindens sexlyst og liderlighed 1

Hjælpen er på vej

Der findes en række tips man kan benytte, hvis man ønsker at redde forholdet og genfinde gnisten ved den enestående partner man er heldig stadig at have. I de fleste tilfælde er det kvinden, som mangler lysten og derfor er det manden, som kan gøre noget for at hjælpe lysten på vej. Dog er det yderst vigtigt at gentage at man er to om sex, og derfor to om at finde ud af, hvad der tænder og hvad der ikke gør.

 

  • Slip følelserne løs. Det er gennem følelserne, at vi får lysten til sex. Ofte når kvinder er kede af det, så er der faktisk ikke langt til den sexuelle lyst. Hjertet og underlivet hænger sammen. Nogle par oplever endda, at de ofte dyrker sex efter et skænderi. Det er der bestemt ikke noget galt med. Det er bare vigtigt, at det ikke er det eneste tidspunkt der dyrkes sex. Rollespil kan være en god idé, hvis man har erfaring med, at have mere lyst til sex efter skænderi.
  • Tænk på hvordan du som mand behandler kvinden. En kvinde elsker ofte at blive behandlet som en prinsesse og blive kælet for. Giv hende meget opmærksomhed og læg mærke til små detaljer.
  • Tryghed skaber en stemning, som er svær at løbe fra som kvinde. Se en gyser og giv hende tryghed. Vis du er en mand og giv hende alt den omsorg du kan. Sex handler også om tryghed. Når først i føler jer trygge ved hinanden, så kommer lysten hurtigere.
  • Som mand har man meget mere testestoron i kroppen. Faktisk har man helt op til 10 gange mere. Det forårsager, at man har meget mere lyst til sex. Det betyder ikke at du skal blive nedtrygt og blot acceptere dette. Udnyt det og kæl for hende. Giv hende den kærlighed, som du har lyst til. At kæle behøver ikke altid føre til sex. Men i de fleste tilfælde kan det være, at hun finder lysten et sted.
  • Kvinder er auditive, hvilket betyder, at vi tænder på det vi hører og lyde i det hele taget. Det kan være en fordel, at hviske noget i øret. Fortæl hvad du tænker, hvad der tænder dig og hvad du kan lide ved kvinden. Jo mere samtale du byder med, jo mere tryghed vinder du ved kvinden og jo mere lyst kommer der ud af det.
  • Kys og kærtegn går aldrig af mode. Det er vigtigt at kysse hver dag. Jo flere kys jo bedre.
  • Fortæl dig partner hvad du værtsætter og elsker. Ros og taknemmelighed er vigtigt for at binde to mennesker sammen. Anerkendelse under sex er mindst lige så vigtigt. Kvinder elsker at blive rost. Det er en måde hvorpå man føler sig elsket.
  • Forspil er vigtigt for mange kvinder. Kvinder er visuelle og har brug for tid, til at komme i den rette stemning. Dog er det ikke gældende for alle kvinder. Tal med din partner om hvad der tænder. Tyve til fyrre minutters forspil er ganske normalt.
  • Forførelse og overraskelse giver en sitrende fornemmelse i kroppen, som på en eller anden måde tænder kvinder. Kvinder elsker at en mand er en mand. Det er netop der, at forførelsen kommer ind i billedet. Husk at det ikke altid skal være den samme kedelige leg i soveværelset. Overask og vær spontan. Hun vil være vild med det.

Vejen til kvindens sexlyst og liderlighed 2

Sommer betyder mere sex

Det er en sandhed, at vi har mere lyst til sex om sommeren, men hvorfor? Flere forskere har studeret meget i netop dette underlige fænomen. Men måske er det slet ikke så underligt, som det først lyder. Man siger, at vi har lyst til sex, når vi har det rat. Dette stemmer ret godt overens med overstående. Forskerne udtaler, at det er altafgørende hvilken stemning og hvilke omgivelser vi befinder os i. Det har derfor ikke noget specielt med sommer at gøre. Det er så simpelt, at vi ofte har det meget bedre psykisk om sommeren. Solen giver os energi og derved mere glæde, end hvad vi eksempelvis har om vinteren. Mange mennesker reagerer både fysisk men også psykisk på lyset og varmen. Det bør altså være den gode forklaring på, hvorfor vi har meget mere lyst til hinanden om sommeren. Man ved at der fødes flest børn omkring maj måned, hvilket betyder, at de er lavet sommeren inden og det kunne være et godt bevis på, at vi har mere lyst i de lyse stunder.

Desuden klæder vi os på i meget mindre tøj når der er varmt. Hvilket selvfølgelig også tiltrækker en del opmærksomhed og lyst. Det er bevist, at mænd stimuleres meget visuelt og opstemmes derfor nemmere ved letpåklædte med sommerkjoler og bikini. Men hvorfor skulle det mon ikke også gælde den anden vej rundt!

Vejen til kvindens sexlyst og liderlighed 3

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2023 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account