Farvel til dansk flæskesteg og jul

At skåne den muslimske befolkning er ikke noget nyt i Danmark. Vi lever i et land, hvor der skal være plads til alle. Vi danskere er stolte af hvem vi er, og lever efter det kendte begreb ”næste kærlighed”, men spørgsmålet er nu, hvor går grænsen.

Der er en meget tung og urolig stemning over det danske land, nu hvor vi nærmer os julen med hastige skridt. Sidste år tog flere folkeskoler en kærlig hånd om de kære muslimske borgere og skånede dem for flæskestegen. Det vil sige at den danske flæskesteg blev taget af menukortet i flere kantiner landet over af hensyn til vores kære muslimske borgere. Danskere er et kærligt folkefærd, når det handler om at tage hensyn til andre. Nu røre uroen sig over Danmark og flere danskere føler sig uretfærdig behandlet. Det er ikke kun grisen muslimerne skal skånes for. Flere og flere skoler begynder netop nu også at pille vers ud af julesalmer samt dropper den årlige juletur i kirken til juleafslutningen. Nu spørger vi os selv, hvor går grænsen. Hvornår bliver dette ”tagen hensyn til” for meget for danskerne, er løbet allerede kørt? Hvorfor skal grisen forbydes når vi lever i et samfund med ligestilling?

Vi danskere er født og opvokset her, vi har altid spist den traditionelle julegris og sunget salmer og gået i kirke. Men er det i orden at vi skal til at skrotte traditionerne fordi vi skal tage hensyn til en voksende befolkning af muslimer i Danmark. De er vel også en del af det danske, men skal de indordne sig efter vores regler og principper, eller er Danmark ved at blive til et nyt og bedre sted, hvor muslimerne er dem som styrer og regerer?

2 Kommentare
  1. Michaela 11 år ago

    Nu må det sku da li stoppe. Det Danmark det her og ikk isral eller et eller andet skide muslimsk land. Hvorfor ska vi ændre vores tro og mad vaner pga de folk. Når nu vi tager til deres land ska vi indfinde os i deres regler. Så ska de sku os i vores. Det så fuck latterligt.

  2. Maria 11 år ago

    Ej selvfølgelig skal vi ikke opgive vores traditioner og danske julemad, men vi skal også have lov at være her alle sammen lige meget hvilken religion vi tilhører. Lad os dog tænke lidt rationelt. Kantinerne skal da bare servere deres flæskesteg og sørge for et alternativ til dem som ikke spiser svinekød!! Længere er den ikke. Og lad være med at skåne børnene for de ‘kristne’ julevers, men undervis dem i, at religionerne er forskellige – og at det er okay! Hvis vi udelukker visse dele af vores traditioner, så skaber vi kun en større kløft mellem de forskellige folkefærd i landet.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account