Kransekage-konfekt a´la orange

Rå småkager med mandler klar til bagning

Her er nogle små kransekage-konfekt kager, som vil gå godt sammen med en tår glögg, eller som kan serveres sammen med lidt forskelligt konfekt. De har et lille pift af orangesmag, som gør dem meget friske i smagen.

Kransekage konfekt a´la orange” – ca.25 stk

  • 300 gram marcipan
  • 100 gram rørsukker
  • 2 tsk honning
  • 1 æggehvide
  • Ca.50 gram mandler
  • Samt ca.25 til pynt
  • Presset saft af 2 mandariner

Fremgangsmåde

  1. Marcipan, mandarinsaft og honning æltes sammen. Lad hvile og trække imens du forbereder resten.
  2. Skold og smut ca.25 mandler.
  3. Hak de øvrige mandler med stavblenderen til fine stykker.
  4. Sukker og mandler tilsættes massen, og æggehviden røres i lidt af gangen.
  5. Sæt kransekage-konfekten med en teske på en bageplade med lidt mellemrum, da de flyder lidt ud.
  6. Kom en mandel på hver.
  7. Bag v.150 grader midt i ovnen i ca.15-30 min. Hold øje med dem. De skal blive let gyldne og sprøde.

(Tak til Odense Marcipan for inspiration!)

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2025 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account