3 gode sommerprojekter i køkkenet

3 gode sommerprojekter i køkkenet 2

Dette er sponsoreret indhold

Når sommeren er over os, får de fleste af os lyst til at mæske os i alskens lækre sager. Hvis du gerne vil forsøge at være med på bagetrenden, og måske komme på niveau med de seje deltagere i Bagedysten, får du her tre gode idéer til skønne ting du kan kreere i køkkenet, og mangler du noget bageudstyr til at komme i gang, så prøv Fru Sød og se om du ikke kan finde hvad du mangler. 

Lav dine egne flødeboller

En af de helt store trends inden for det søde køkken er flødeboller. Du kender dem du køber i supermarked, og de kan da også være meget lækre, men har du prøvet at lave dem selv? Start med at finde ud af, hvilken sammensætning du vil have. Skal det være en lækker marcipanbund, eller måske en mariekiks? Herefter skal du have din skum til flødebollen. Den kan laves helt klassisk med vanilje, eller du kan tilføje frysetørrede hindbær eller jordbær. Der er et utal af muligheder, og ønsker du en lidt friskere flødebolle, kan du også putte citronsaft i. Sidst men ikke mindst gælder det chokoladen. Det er ikke længere bare at vælge mellem hvid, lys og mørk. Næh, nu kan du også få chokolade med karamel eller den lyserøde Ruby chokolade, som har en let syrlig og frugtig smag. Det er kun fantasien der sætter grænser når du skal lave dine egene flødeboller. Sørg for at have det rigtige bageudstyr inden du går i gang, så du har størst mulig chance for at få succes med dine flødeboller. 

Forsøg dig med cheesecakes

Du kan aldrig gå helt galt i byen med en cheesecake. Den lette, lækre kage kan laves i et utal af variationer, og du kan på den måde nemt gøre kagen personlig. Til sommer er det lækkert med en cheesecake som har friske og syrlige smage. Lav enten en helt simpel ostecreme med lidt vanilje, eller bland cremen sammen med saft fra bær eller citrusfrugter. På toppen kan du eksempelvis lave en skøn gele, eller måske bare pynte med friske bær, som giver kagen et dejligt friskt pust. Serverer du en cheesecake til en grillaften, bliver du garanteret populær ved selskabet. Det bedste ved cheesecaken er, at den er super nem at lave, og ikke kræver brug af ovn. Den skal bare på køl i køleskabet eller fryseren, og så er den klar. 

Bag flotte talkager til sommerens begivenheder

En af de helt store trends i bageverden, er de flotte og imponerende talkager. Her skæres selvvalgte bunde ud som enten tal eller bogstaver. Herefter lægges to bunde ovenpå hinanden, med en mousse eller smørcreme imellem, og så pyntes toppen med mere creme eller mousse, og en masse flot pynt. Her er der også gode muligheder for at tilpasse kagen så den er lige som du kan lide den. Måske du er til browniebunde, chokoladesmørcreme og friske jordbær og brombær på toppen? Eller er du til en lidt lettere udgave? Der findes mange kombinationsmuligheder, og du kan nemt imponere gæsterne til din fødselsdag eller din sommerfest, med en festlig og flot kage, som virkelig ser ud af noget.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account