OBH Nordica Vitamix

OBH Nordica Vitamix 2

Jeg har aldrig rigtig været facineret af konceptet saftpressere, men da jeg fik tilbudt at afprøve en, slog jeg alligevel til. Jeg ville gerne selv afprøve om al den hype har haft sin berettigelse – men jeg må sige at jeg ikke blev hooked!

Jeg fik har afprøvet en OBH Nordica Vitamix og ærlig talt, så synes jeg at der er meget arbejde ved det og ihvert fald noget, som jeg aldrig ville få lavet bare nogenlunde regelmæssigt.

Nogle af frugterne skal skrælles og denne var så lille, så alt også skulle skæres i ret små stykker. Det er altså forholdsmæssigt meget arbejde, for den mængde saft det giver.

Jeg er godt klar over, at på denne måde, så undgås tilsætningsstoffer og sukker, men jeg brød mig faktisk ikke rigtig om smagen. Jeg lavede en æble-/pæresaft, som var så sød, så den næsten ikke var til at drikke – Du kan se opskriften her.

Jeg havde faktisk frygtet at den ville være virkelig træls at gøre ren, men det var den slet ikke, hvilket var en positiv oplevelse. Den var nem at skille ad og samle igen, hvilket også er et stort plus – især for mig som har dårlige fingre og arme.

OBH Nordica Vitamix 3

Affald når frugten er presset

Der bliver selvfølgelig også en del spild (affald) når frugt og grønsager er presset. Det gode ved det er, at det kan bruges i til bagning af brød og boller, når kerner er sorteret fra.

Min personlige konklusion er dog, at jeg ikke synes at det er besværet værd.

OBH Nordica Vitamix er set hos evvs.dk til kr. 299,95

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account