Julehjælp – 90 % er muslimer

Nogen mystisk har ændret sig i år 2013 ved julehjælpen. Kirkens Korshær, som donerer julehjælpen sad samlet til november-mødet, hvor de pludselig opdagede noget mystisk. Størstedelen af ansøgernes navne om julehjælp var nemlig ikke danske!

Tiden op til jul kan være utrolig hård for rigtig mange børnefamilier. Det kan være en hård økonomisk tid at komme igennem. Julen skal for børn opleves som en tid med forkælelse, overskud og masser af kærlighed. Det har rigtig mange børnefamilier i Danmark svært ved at give deres børn, da pengene ikke rækker hele vejen til den store julesteg, for ikke at forglemme alle de mange dyre gaver, som skal glæde de kære små. Kirkens Korshær er der for de børnefamilier, som har brug for støtte. De oplever at flere og flere familier har brug for denne støtte, som også går under navnet, Julehjælp.

Kirkens Korshær har netop nu opdaget at flere og flere af de ansøgere de får har udenlandske navne. Der kunne nemt ligge en problematik i dette, men trods de fleste udlændinge er muslimer, så mener Kirkens Korshær ikke, at der skal være forskel på deres ansøgere. Det kristne budskab står klart og tydeligt, næstekærligheden handler om, at der skal være ligestilling blandt det danske folk og hvad end man har den ene religion eller den anden, så skal vi alle hjælpes på samme niveau.

Sidste år var der 43 familier, som fik julehjælp. Denne julehjælp består af et gavekort på 200-400 kroner til deres lokale supermarked og/eller et gavekort på 200-500 kroner til Kirkens Korshærs genbrugsbutik. Der var derudover 30 familier, som fik udbetalt et mindre kontant beløb.

Sidste år var der stor debat om nogle muslimer, som var medlem i en boligbestyrelse i Nordsjælland, der ikke ville ofre penge på et juletræ. I år går debatten på, om hvorvidt muslimerne har ret til denne julehjælp, når de ikke engang selv holder jul. Hvad går pengene til, og er der ikke andre kristne familier, som kunne have mere brug for dem?

3 Kommentare
 1. Birthe 9 år ago

  Det er meget foruroligende

 2. Hanne Marie Holgård Trekronervej 133 9620 Ålestrup 8 år ago

  Det ligner ikke noget, Julehjælp skulle kun være til dem som holder Jul,men mange Danskere søger ikke mere, de ved godt,det går til Muslimerne,de kommer jo i første række,viser det sig,min datter søger heller ikke af samme grund,hun er alenemor.

 3. Sally Sullivan 5 år ago

  hvor manipulerende for du glemmer belejligt, at nævne det med tallet 90 % var på NORDALS, men det passer jo nok bedre til dit formål, at folk som læser dette – og måske endda linker hertil som fakta – opfatter det som landsdækkende, ik?
  http://ekstrabladet.dk/nationen/article4226461.ece

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account