Opskrift: Hurtig og nem opskrift på hjemmelavet shawarma

sharwarma

Denne opskrift på hjemmelavet shawarma er virkelig en all time favorit og et sundt alternativ til shawarmaen, som kan købes i den lokale kebab shop. Server den med varme pitabrød, salat og creme fraiche dressing – og glæd dig til et lækkert bud på hverdagsmad. 

Ingredienser

Shawarma: 

  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk cayenne
  • 1 spsk paprika
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • 650 g. kyllingebryst

Til servering:

  • Creme fraiche
  • Hvidløgspulver
  • Persille
  • Salat
  • Pitabrød

Sådan gør du:

  1. Forvarm din ovn til 180 grader
  2. Halver kyllingebrysterne på den lange side
  3. Bland alle krydderier sammen med kylling og olie
  4. Læg nu kyllingestykkerne i lag på lag i en rugbrødsform
  5. Kom nu formen med kylling i din forvarmet ovn og bag den i ca. 45 minutter.
  6. Efter de 45 min. Tages formen ud og kyllingen afkøles i 5 minutter så saften forbliver i kødet.
  7. Herefter vendes kyllingen ud af formen og skæres i strimler

Tip: Hvis du vil prøve en opskrift på oksekød, kan du prøve denne opskrift på hjemmelavet kebab med lam.

Servering:

  1. Varm dine pitabrød i ovnen og skær salaten fint.
  2. Hak persille og vend persille og hvidløgspulver i din creme fraiche.
  3. Server de lækre shawarma pitabrød
0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account