Opskrift: Hurtig og nem opskrift på hjemmelavet shawarma

sharwarma

Denne opskrift på hjemmelavet shawarma er virkelig en all time favorit og et sundt alternativ til shawarmaen, som kan købes i den lokale kebab shop. Server den med varme pitabrød, salat og creme fraiche dressing – og glæd dig til et lækkert bud på hverdagsmad. 

Ingredienser

Shawarma: 

  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk cayenne
  • 1 spsk paprika
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • 650 g. kyllingebryst

Til servering:

  • Creme fraiche
  • Hvidløgspulver
  • Persille
  • Salat
  • Pitabrød

Sådan gør du:

  1. Forvarm din ovn til 180 grader
  2. Halver kyllingebrysterne på den lange side
  3. Bland alle krydderier sammen med kylling og olie
  4. Læg nu kyllingestykkerne i lag på lag i en rugbrødsform
  5. Kom nu formen med kylling i din forvarmet ovn og bag den i ca. 45 minutter.
  6. Efter de 45 min. Tages formen ud og kyllingen afkøles i 5 minutter så saften forbliver i kødet.
  7. Herefter vendes kyllingen ud af formen og skæres i strimler

Tip: Hvis du vil prøve en opskrift på oksekød, kan du prøve denne opskrift på hjemmelavet kebab med lam.

Servering:

  1. Varm dine pitabrød i ovnen og skær salaten fint.
  2. Hak persille og vend persille og hvidløgspulver i din creme fraiche.
  3. Server de lækre shawarma pitabrød
0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2021 Madmagasinet

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail og vi vil svare så hurtig som muligt

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account