Frem med bourgognen!

Vin, vand og brød på et bord

Hvad siger du til at dele din bedste bourgogne med ligesindede? Så prøv en novemberaften på Café Huks Fluks.

Den 3. november kl. 1900 er der bourgogneaften på Café Huks Fluks på Gråbrødre Torv i København. Jasper Morris, Master of Wine og forfatter til bogen “Inside Burgundy – The vineyards, the wine & the people” vil være tilstede for at svar på burgundiske spørgsmål. Undervejs indtager man en tre-retters middag med følgende det sociale aspekt; alle deltagere medbringer en flaske bourgogne og så er det ellers bare med at få smagt hinandens. Vin, altså.

Hele balladen koster 350,- og så bestemmer du endda selv, hvor god vinen skal være.

Man kan tilmelde sig arrangementet på reservation@huksfluks.dk

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account