Tidligere skrev jeg her på hjemmesiden artiklen “Sænk dit blodtryk med en kostomlægning”, som handlede om at sænke sit blodtryk ved at adskille kulhydrater og proteiner i kosten. Jeg proklamerede i den forbindelse, jeg efterfølgende ville offentliggøre egne opskrifter her på siden. Det løfte agter jeg selvfølgelig at holde. Derfor kommer der her et forslag til en tunsalat:
1 ds. tun i olie
1 stilk blegselleri
1 dåse majs
1 peberfrugt
agurk skåret i små tern
100 g. rejer
Snittet icebergsalat
Evt. frisk koriander eller dild til pynt
Dræn tunen for olie. Skær selleri og peberfrugt i mindre strimler og kom dem i en skål. Bland majs og tun i. Læg et icebergblad på en tallerken. Læg en skefuld tunsalat ovenpå. Pynt med rejer og evt. dild/koriander samt drys agurketernene rundt om.
Rør en dressing af:
1 spsk. olivenolie
Saften af 1 appelsin
Salt
Peber
Støt chili