Tunsalat med chili/appelsindressing

Tidligere skrev jeg her på hjemmesiden artiklen “Sænk dit blodtryk med en kostomlægning”, som handlede om at sænke sit blodtryk ved at adskille kulhydrater og proteiner i kosten. Jeg proklamerede i den forbindelse, jeg efterfølgende ville offentliggøre egne opskrifter her på siden. Det løfte agter jeg selvfølgelig at holde. Derfor kommer der her et forslag til en tunsalat:

1 ds. tun i olie

1 stilk blegselleri

1 dåse majs

1 peberfrugt

agurk skåret i små tern

100 g. rejer

Snittet icebergsalat

Evt. frisk koriander eller dild til pynt

Dræn tunen for olie. Skær selleri og peberfrugt i mindre strimler og kom dem i en skål. Bland majs og tun i. Læg et icebergblad på en tallerken. Læg en skefuld tunsalat ovenpå. Pynt med rejer og evt. dild/koriander samt drys agurketernene rundt om.

Rør en dressing af:

1 spsk. olivenolie

Saften af 1 appelsin

Salt

Peber

Støt chili

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2019 Madmagasinet

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account