Tunsalat med chili/appelsindressing

Tidligere skrev jeg her på hjemmesiden artiklen “Sænk dit blodtryk med en kostomlægning”, som handlede om at sænke sit blodtryk ved at adskille kulhydrater og proteiner i kosten. Jeg proklamerede i den forbindelse, jeg efterfølgende ville offentliggøre egne opskrifter her på siden. Det løfte agter jeg selvfølgelig at holde. Derfor kommer der her et forslag til en tunsalat:

1 ds. tun i olie

1 stilk blegselleri

1 dåse majs

1 peberfrugt

agurk skåret i små tern

100 g. rejer

Snittet icebergsalat

Evt. frisk koriander eller dild til pynt

Dræn tunen for olie. Skær selleri og peberfrugt i mindre strimler og kom dem i en skål. Bland majs og tun i. Læg et icebergblad på en tallerken. Læg en skefuld tunsalat ovenpå. Pynt med rejer og evt. dild/koriander samt drys agurketernene rundt om.

Rør en dressing af:

1 spsk. olivenolie

Saften af 1 appelsin

Salt

Peber

Støt chili

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account