Go morgen Danmark på TV2 havde mandag den 13. december en smags-/kvalitetstest af de karrysild på glas, man kan købe i diverse supermarkeder. De fleste fik hårde ord med på vejen. Hvorfor så ikke lave sin egen karrysild. Det tager kun et øjeblik. (Ja, okay den skal trække et døgn i køleskabet bagefter).
4oo g. sildefileter
5 dl. cremefraiche*
3 stengler porrer
2 æbler
1 æg
agurk
1 tsk. sennep
1 tsk. karry
Salt
Peber
Sildefileterne skæres i skiver, porrerne skæres ud og resten af grøntsagerne skæres i tern. De 2 stengler porrer blandes med creme fraiche samt de øvrige grøntsager. Smag til med salt, peber, karry og sennep.
Lad silden trække et døgn i køleskab.
Pynt med et fintsnittet rødløg, et hakket æg samt den sidste stengel porre.
* Jeg brugte creme fraiche 18%. Det synes jeg, giver det bedste resultat.