Hjemmelavet karrysild

Go morgen Danmark på TV2 havde mandag den 13. december en smags-/kvalitetstest af de karrysild på glas, man kan købe i diverse supermarkeder. De fleste fik hårde ord med på vejen. Hvorfor så ikke lave sin egen karrysild. Det tager kun et øjeblik. (Ja, okay den skal trække et døgn i køleskabet bagefter).

4oo g. sildefileter

5 dl. cremefraiche*

3 stengler porrer

2 æbler

1 æg

agurk

1 tsk. sennep

1 tsk. karry

Salt

Peber

Sildefileterne skæres i skiver, porrerne skæres ud og resten af grøntsagerne skæres i tern. De 2 stengler porrer blandes med creme fraiche samt de øvrige grøntsager. Smag til med salt, peber, karry og sennep.

Lad silden trække et døgn i køleskab.

Pynt med et fintsnittet rødløg, et hakket æg samt den sidste stengel porre.

* Jeg brugte creme fraiche 18%. Det synes jeg, giver det bedste resultat.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account