Guide: Sådan kan du fejre nytår hjemme i 2020

nytårsaften derhjemme

Kulden trænger sig på og julen nærmer sig. Det samme gør nytårsfesten 2020. Derfor har vi samlet den ultimative guide til, hvordan du kan skabe den perfekte fest, og hoppe glad ind i 2021 med dine gæster.

Grundet Covid-19 er mange nok tryggest ved at holde nytår derhjemme. Heldigvis er der masser af muligheder for, at få lækker mad derhjemme, uden at man selv skal stå og røre i gryderne dagen lang. Vi har samlet de mest budgetvenlige og luksuriøse nytårsmenuer, til at nyde derhjemme, i denne guide.

Til dig, der vil holde nytår på budget

Julen varer længe, koster mange penge. Det kan godt se lidt sløvt ud med budgettet sidst på måneden i december. Derfor kan det være rart at man kan holde nytår, uden at der kommer røde tal på kontoen. Hvis man vil have mad til under 400 kroner kan man bestille mad hos:

  1. Madklubben
  2. Føtex
  3. Meyers

Lækker mad til ingen penge

Hos madklubben, som har restauranter i hele københavn, Esbjerg og Aarhus, har de altid serveret lækker mad til ingen penge. Nytår er ingen undtagelse. I år kan man få deres lækre nytårsmenu med hjem til 324 kroner for en 3-retters menu. 

Her får du blåmuslingesuppe med brød, oksemørbrad med trøffelsauce og en lækker chokoladetærte. 

Med til menuen hører der en udførlig guide, som vejleder dig igennem de forskellige retter, som samlet kun tager én time at lave. Selskabet kan også dele ansvaret for retterne ud imellem sig, så alle får lov til at komme lidt i køkkenet og bidrage til aftenen. 

Til dig, der vil gå all-in på nytår

  1. Kokkeriet
  2. 56°
  3. Nærvær

Michelin mad hjemme i stuen

Kokkeriet er en restaurant beliggende i københavn, som har haft en michelin stjerne i over 10 år. Restauranten er kendt for sine moderne fortolkninger af klassiske danske retter. I år har de lavet en lækker 6-retters menu, som du kan nyde derhjemme til nytår, for intet mindre end 600 kroner. 

Du får selv lov til at sammensætte menuen. Du skal nemlig vælge mellem 10 retter. Her kan du for eksempel vælge pighvar med jordskokker og kaviar, højreb med kirsebær og brændt purløg eller jomfruhummer med majroe og æble. 

Med til menuen er der en udførlig video-guide, så I kan se, hvordan man anretter maden præcis som de gør på en michelin restaurant. 

Pynt til nytår

Nu hvor du ikke skal stå i køkkenet hele dagen, har du mulighed for at gøre lidt ekstra ud af pyntet. Du har nemlig hele dagen til at dække et flot nytårsbord op. 

Her kan du dog også snyde lidt, og bestille nytårspynt fra Party in a box. Her får du leveret alt det pynt du skal bruge, for at gøre nytårsaften uforglemmelig. Du kan vælge mellem forskellige nytårstemaer, så aftenen passer efter din smag. 

Drinks og champagne til nytår 

Nytårsaften står selvfølgelig også på store mængder champagne og drinks. Hvis du ikke orker at bære tonsvis af champagne hjem, så bestil på Philipson Wine. De kan levere din champagne lige til døren.

Hvis du heller ikke orker at stå og mixe drinks til dine gæster hele aftenen, kan du bestille drinks hos Nohrlund. De leverer lækre færdig mixede drinks lige til døren. Du kan blandt andet få leveret espresso martini, bramble og mojito. Du får endda garnish med, så du kan pynte dine drinks, og skabe den helt perfekte nytårsstemning.

Du burde nu have alt du skal bruge, for at skabe en perfekt nytårsaften for dig og dine gæster. Husk at pas på hinanden, når I skal ud og fyre fyrværkeri af.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account