Spar penge på restauranter i København

Spar penge på restauranter i København 1

Vil du gerne ud og spise i København, men synes du at det er dyrt? 

Der er over 500 restauranter og spisesteder i København, og helt sikkert også nogen, der er egnede for en lidt mere tynd pengepung.

Som studerende eller måske enlig forælder kan det være svært at få råd til at gå ud og spise, især på restauranter København, da priserne her er lidt højere end landsgennemsnittet, men med disse tips kan du spare lidt penge.

Spis tidligt

Restauranterne i København har altid mest travlt lige omkring klokken 18-20, som er det tidspunkt, hvor de fleste spiser på.

Derfor er der nogle restauranter, der giver rabat, hvis man spiser allerede klokken 16 eller 17. Det kan være den enkelte restaurant, der selv har et early-bird tilbud, eller det kan være et tilbud, du finder på nettet.

Få en deal

Da der er hård konkurrence mellem de forskellige cafeer og restauranter, betyder det også, at der ofte er gode deals og tilbud at hente. Her kan det igen betale sig at søge på nettet, og samtidig være lidt åben for hvor og hvornår du skal ud og spise.

Har du fastsat en dato, et bestemt klokkeslæt og en bestemt restaurant, så kan det godt blive svært at finde en god deal, men jo mere åben du er, jo flere penge kan du ofte spare.

Buffet hvis du er meget sulten

Hvis du er meget sulten, så kan det ofte betale sig at spise på en buffet, her får du nemlig meget mad for pengene, og børn spiser ofte til halv pris. Men er du typen, der ikke spiser så meget af gangen, er det ikke altid, at denne løsning kan betale sig. Så derfor skal du selvfølgelig selv kende din appetit inden du vælger buffet-løsningen.

Spis gratis på din fødselsdag

Har du eller en af dem du skal ud og spise med fødselsdag, så kig jer om, inden I tager afsted. Ofte er der nemlig en del restauranter, der tilbyder, at du kan spise gratis på din fødselsdag. Så hvis du ikke har andre planer, kan du jo lige så godt nyde et gratis måltid.  

Hold øje med dine medlemskaber

Er du medlem af en a-kasse, har du et rabatkort igennem dit arbejde, støtter du en bestemt forening, dyrker du sport eller abonnerer du på et blad, så hold øje med, om der følger en rabatordning til restauranter med.

Mange af os er i forvejen medlem af et eller andet, der også giver rabat på udvalgte spisesteder, så hvis du allerede betaler for det, så kan du lige så godt bruge det, når du skal ud og spise.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account