Almindelige the boller med KitchenAid

Rød KitchenAid standmixer med stålkande

Disse boller er rigtige gode som grundopskrift, hvis man ønsker at kreere sin egen opskrift. Med en KitchenAid får du overskud i dit køkken og du får samtidig en rigtig god og jævn æltning af din dej!

Ingredienser:
25 g gær
2 dl mælk
½ dl kærnemælk
25 g blød smør
1 tsk sukker
1 tsk salt
ca. 400 g hvedemelTil pensling: 1 ægGør din Kitchen Aid røremaskine klar og kom mælk i. Rør gøren ud i den lunkne mælk. Tilsæt nu kærnemælk og de øvrige ingredienser. Du skal ikke bruge alt hvedemelet. Det kan varierer meget, hvor meget mel der skal bruges pga. de mange kemiske processer der sker i en æltning. Mælkens temperatur, hastigheden på æltningen temperaturen i rummet osv. Dejen æltes nu sammen i KitchenAid maskinen til den er jævn og lind. Den skal stadig være blød og smidig og må gerne klistre en smule. Drys lidt mel ud på bordet og del dejen i 12 stykker. Tril dem til boller og anbring dem på en bageplade. Dæk bollerne til og stil den i køleskabet natten over.Næste morgen har du de lækreste langtidshævede boller, som du nu blot skal pensle og bage midt i ovnen. Bollerne bages ved 200 grader i ca. 25 min.
0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account