Brug sommeren på nye smagsoplevelser – 3 fantastiske byer

Brug sommeren på nye smagsoplevelser – 3 fantastiske byer 2

Sommeren er for alvor over Danmark og det betyder tid til ferie og afslapning. Sommeren er samtidig et perfekt tidspunkt til at udforske nye smagsoplevelser. Men hvor skal jeg tage hen for at få nye smagsoplevelser? Det har vi samlet et par idéer til i denne artikel.

Amsterdam

Det første sted, du bør overveje hvis du gerne vil have nye smagsoplevelser, er Amsterdam. Amsterdam er inden for de sidste par år blevet mere og mere populær når det angår god mad.

Når det angår mad, er Amsterdam kendt for at have mange forskellige muligheder inden for mad, så der er noget for enhver smag.

Du kan finde gode restauranter overalt i Amsterdam, hvad enten du gerne vil smage klassiske retter fra det hollandske køkken eller lækre pandekager, som Amsterdam blandt andet er kendt for, kan du uden tvivl finde en restaurant, som serverer netop det du drømmer om.

Der er fx den populære pandekagebåd der kombinerer sightseeing med god mad. Under bådturen kan du smage et hav af forskellige pandekager, mens du beundrer de flotte bygninger du kan se fra floden.

Hvis du trænger til en stille aften, kan du samtidig overveje at få leveret mad hjem til hotellet eller lejligheden alt efter hvor du bor under dit ophold. Du kan fx få leveret mad via Hungry, der bringer mad ud i store dele af Holland. Du kan finde en rabatkode til Hungry i Holland her, så du kan få maden lidt billigere.

Paris

Et andet sted, du bør overveje at besøge, hvis du gerne vil have nogle fantastiske smagsoplevelser, er Paris. Det er ingen hemmelighed at der findes mange unikke smagsoplevelser med en tur til Frankrig og det gør sig især gældende, hvis du tager forbi Paris, der rummer en lang række af fantastiske restauranter.

I Paris kan du fx smage snegle eller frølår og derigennem få en helt ny smagsoplevelse, som du sikkert ikke har prøvet før.

Er du vild med ost er Paris helt sikkert også stedet for dig. Her kan du smage utroligt mange nye oste og sammen med baguette fra et fransk boulangerie er du allerede der i gang med en god oplevelse.

Ud over ost og frølår kan du også få mange andre gode retter i det franske køkken. Du kan besøge en af de mange restauranter der ligger i Paris, hvor du kan smage lækker gastronomi. Det franske køkken er især kendt for at være mad af høj kvalitet lavet på gode råvarer, så du er sikret et godt måltid.

Aarhus

Du behøves dog ikke tage væk fra Danmark, for at få nogle gode smagsoplevelser. I løbet af de sidste par år er Aarhus blevet mere og mere populær for at huse nogle af Danmarks bedste restauranter.

Du kan finde klassiske danske restauranter, hvor du kn få klassisk dansk mad – måske med et moderne tvist.

Der findes også flere Michelin restauranter i Aarhus, hvor du altid er sikret en unik oplevelse.

Det er fx på restaurant Substans, restaurant Domestic eller restaurant Frederikshøj der er blandt nogle af Aarhus bedste restauranter.

Du kan også finde mange andre afslappende restauranter, hvor du kan få god mad i en hyggelig atmosfære.

I 2018 vandt to restauranter i Aarhus desuden prisen som Danmarks bedste burger. Det var The Bruger Shack og Mikune der sammen fik prisen som værende Danmarks bedste burger.

Mikuna er en vegansk restaurant og burgeren derfra er derfor 100 % plantebaseret, og en helt igennem fantastisk smagsoplevelse. Vegansk mad er blevet mere og mere populært over de seneste år og der er derfor i dag gode muligheder for at få god vegansk mad på restauranter i hele Danmark.

Du kan læse mere om vegansk mad på bloggen jegveganer.dk.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account