Hjemme fadølsanlæg – ideelt for fodboldsæsonen.

Hjemme fadølsanlæg - ideelt for fodboldsæsonen. 2

Der er kun én ting folk tænker på nu hvor fodboldsæsonen er startet – at sidde på det lokale værtshus for at se fodbold med en fadøl! Men i disse tider føles det ikke altid sikkert. Så hvorfor ikke nyde fodboldsæsonen derhjemme? Trods alt, er fadøl en billig og bekvem mulighed at nyde den friskeste øl af højeste kvalitet i din egen stue. 

Er du interesseret i at vide mere? Læs videre for at finde ud af, hvordan du sætter dit eget hjemme fadølsanlæg op. 

Hvorfor vælge fadøl?

Der er absolut intet bedre end at åbne en kold øl, mens du ser fodbold på din store skærm, ikke? Eller er der..? Dåse- og flaskeøl er en lækker og bekvem måde at drikke øl på. Men, hvad hvis der findes en bedre måde? Som fodboldsæsonen skrider frem, hvorfor så ikke installere et hjemme fadølsanlæg? Et hjemme fadølsanlæg er den bedste måde for dig at slappe af i dit eget hjem med den mest friske og lækreste fadøl fra hanen!

Hjemme fadølsanlægget er billig og ligetil at installere. Plus, hjemme fadølsanlægget giver dig rig mulighed for at være kreativ med at hælde fadøl op. Venner og familie vil elske at få rigtige værtshus-lignende fadøl!

Hvordan kan jeg servere fadøl derhjemme? 

Hvis du vil servere fadøl derhjemme, er der et par forskellige måder at få øllet ud af tønden og op i dit glas. Et standard dispenser system vil pumpe kuldioxid gas (CO2) ind i din tønde. Denne gas tvinger øllet ud af tønden og ind i øllinjen, hvor du kan bruge en hane til at hælde din øl op i et fint rent glas til det perfekte skummende hoved. Nogle dispenser systemer anvender en blanding mellem CO2 og nitrogengas.

Du kan bruge en kegerator, også kendt som et fadølskøler. Denne køleskabsstil er en selvstændig fadøls dispenser. Mange hjemme kegeratorere kommer med bærbar hjul, så du kan trille den rundt i dit hus. Du kan endda gå efter en udendørs kegerator  

Så er der keezers. En keezer er en konverteret fryser med åbning i toppen. Keezers er identisk med kegeratorere i alle aspekter, bortset fra deres meget større størrelse. Så meget større end en kegerator, at keezers kan opbevare flere tønder, hvilket giver dig mulighed for at starte en ordentlig lille hjemmebar i fodboldsæsonen. 

Vores sidste mulighed er den mest grundlæggende – en tank pumpe eller tankhane. Denne opsætning bruger kun ilt eller luft til at pumpe øllet ud. Fadøl der er gemt i en tank pumpe holder ikke længe og bliver hurtig flad på grund af det. Du skal også omgive din tank med meget is, ellers vil din øl blive varm og begynde at hælde skummende. 

Ingen kan lide varm øl! 

Du kan også få tank pumpe som bruger en trykbeholder og en regulator eller en patron. Disse pumper kræver ikke noget af den kedelige håndpumpning. Disse tanke bevarer også din fadøl i længere tid og holder den bedre afkølet.

Hvad mangler jeg? 

Som vi var inde på tidligere, afhængig af dit valgte hjemme fadølsanlægs opsætning, skal du bruge CO2-beholder – samt en slags pumpe. 

Hvis du lige er begyndt at bruge et hjemme fadølsanlæg system, er det bedre at vælge det færdige komplette sæt. Den har som regel, alt hvad du har brug for til at opsætte dit første fadølsanlæg derhjemme: en 1-linjers tørkøler der holder din fadøl frisk og klar til servering, en CO2 cylinder beholder der holder øllet kulsyreholdigt, en køler med en hane for at lave 

den perfekte fadøl, og alt det andet, du har brug for at lave fadøl derhjemme!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account