Optimering af dit storkøkken

Optimering af dit storkøkken 2

Dette indhold er sponsoreret.
Er du i tvivl om hvordan du kan give nyt liv til dit storkøkken, eller mangler du inspiration til hvordan du kan få det optimale ud af dit storkøkken udstyr? Det kan være dyrt at vedligeholde og etablere et storkøkken, og ofte investerer man i billige løsninger, der efter kort tid skal udskiftes igen. Ønsker man kvalitet til rimelige penge, skal man ikke nødvendigvis lede længe. Følg med her, og få en idé om hvordan du kan optimere dit storkøkken og få det bedste ud af dit udstyr. 

Inventaret

Uanset om du ejer en café, står i en kantine eller arbejder for et cateringfirma, er det essentielt at have det rigtige storkøkken inventar. En lille café har muligvis ikke behov eller plads til et stort industrikøkken, men kvaliteten af inventaret spiller en stor rolle. Er man villig til at give en rimelig sum for ovn, komfur og opvaskemaskine af god kvalitet, behøves man ikke udskifte køkkeninventaret ofte. På den måde sikrer man optimal funktionalitet i storkøkkenet, og på samme tid langtidsholdbart inventar. 

Udnyt pladsen

I små cafeér kan plads især blive et problem. Så hvordan udnytter man egentlig pladsen bedst muligt? Vælg køkkeninventar med god plads til opbevaring, som alligevel er let tilgængeligt. Derudover kan det betale sig, hvis man vælger flytbare køkkenøer, som både på det praktiske plan er genial når der skal rengøres i køkkenet, men også pladsbesparende fordi den nemt kan flyttes. Udnyt også pladsen på væggene til hylder, så man nemt kan opbevare mindre køkkenudstyr, der måske ikke bliver brugt hver dag. Men allervigtigst, sørg for at brug hele rummet, og placér det største køkkeninventar op af væggene, og arbejd derefter ind mod midten.

Personliggørelse af dit køkken

Synes du det kan være svært, at blande funktionalitet og indretning? Når man skal indrette sit storkøkken, er man nødt til at tænke praktisk. Selvom et storkøkken bruges til madlavning, og ikke gæster, er det stadig en arbejdsplads der summer af liv. Sæt dit eget personlige præg på storkøkkenet, ved at føre stilen fra din café eller restaurant videre til køkkenet. Benyt dig eksempelvis af de samme lamper, som også findes ude i caféen eller restauranten. Det meste køkkeninventar er, af hygiejniske årsager, af rå, sølvfarvet metal, og det kan derfor være svært at vige fra det rå look, når man indretter. Det er dog heller ikke helt skørt! Vælg stel og glas der passer overens med lamperne og den generelle stil. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account