Få styr på maden til din festlige lejlighed

Få styr på maden til din festlige lejlighed 2

Dette indhold er sponsoreret

Når der skal holdes hvilken som helst form for fest, skal der som regel også være mad til lejligheden. Alt efter hvilket arrangement du skal afholde, kan der være forskellige behov i forbindelse med maden. Måske er det eneste du skal bruge snacks og skrub af mad, eller måske er det den helt store tre-retters menu du skal have gang i. Du kan vælge at få mad ud af huset, lave den selv eller lave et sammenskudsgilde. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken løsning vil være den bedste til din fest, så læs med her, og få en ide om hvilke fordele og ulemper der kan være ved de forskellige løsninger. 

Mad ud af huset 

En nem og overskuelig måde at få mad til fest på, er ved at bestille det ud af huset. Fordelen ved denne løsning er, at det er nemt og overskueligt for dig som vært. Du bliver ikke nødt til at stå og svede i køkkenet for at færdiggøre maden. Du kan vælge steder hvor du selv skal varme maden op, eller du kan få nogen ud, som klarer både mad og servering for dig. Skal du eksempelvis have mad til bryllup, er det rart at der er nogle andre som har fuldstændig styr på det, så det eneste du skal tænke på er at nyde den store dag. Ulempen ved at bestille mad ud af huset er, at det kan være en noget dyrere løsning end at lave det selv. 

Stå for maden selv 

Vælger du at stå for maden selv, har du god mulighed for fuldstændig selv at vælge den helt rigtige menu. Det er en billigere løsning end at få maden ud af huset, så så kan du i stedet bruge de penge på noget andet sjovt til festen. Det behøver ikke at blive en super uoverskuelig opgave hvor du ender med at stå i køkkenet hele aftenen. Sørg for at forberede så meget som muligt i god tid, så går det nemmest. Skal du holde en meget stor fest, kan det dog være en fordel at vælge en af de andre to løsninger. 

Sammenskudsgilde

Sammenskudsgilde er en rigtig god måde at gøre maden mere budgetvenlig til din fest. Få gæsterne til at medbringe forskellige retter. Sørg eventuelt for at koordinere hvad de forskellige tager med på forhånd, så i ikke pludselig står med tre af det samme. Et sammenskudsgilde er en rigtig god måde at få smagt en masse forskellig og lækker mad. Så hvis dine gæster er med på den, så er det en god mulighed til den næste fest.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account