Frokost på jobbet? Sådan kan du mætte dine medarbejdere

Sund salat med grøntsager på en træbord.

Dette er sponsoreret indhold

Har du en mindre, stor eller mellemstor virksomhed, og ønsker du at finde den bedste madordning, som kan mætte dine medarbejdere? Mætte medarbejdere er glade medarbejdere, det er selvsagt. 

En arbejdsplads er desuden meget mere attraktiv for medarbejderne, hvis der serveres frokost hver dag. Så slipper medarbejderne for at skulle medbringe en madpakke, som ofte er både kedelig og varm, når klokken slår tolv. Dog findes der mange måder hvorpå, du kan servere frokost for dine medarbejdere, og det største spørgsmål er: skal I selv stå for at servere frokost, eller skal I bestille frokost udefra? Læs med i artikel, og bliv klogere på de to forslag. 

Bestil madordning ude af huset

Den første mulighed er absolut den nemmeste – nemlig at lade professionelle kokke tilberede jeres frokost, og få det leveret til døren hver eneste dag. Mange vil også mene, at det er den lækreste og mest velsmagende løsning. Med en madordning sparer du en del tid på både planlægning og tilberedelse, og der findes et hav af forskellige udbydere. Men dog er løsningen dyrere end alternativet, og det er derfor op til dig, om du vil betale ekstra for denne frokostanretning. Vil du blive klogere på en madordning ude af huset? Læs mere om Able her

Stå selv for madordningen

Et andet, og mere tidskrævende alternativ er, selv at stå for madordningen. Med mindre du eller en af dine medarbejdere er uddannet som kok, vil denne madordningen nok også være mere kedelig og lidt mindre velsmagende. Men det er bestemt ikke umuligt, selv at stå for madordningen, og det eneste, det kræver, er planlægning. Der er samtidig fordele ved at stå for madordningen – du og dine medarbejdere kan selv bestemme, hvad I vil have til frokost, og skulle der være allergier, vegetarer eller andre behov fra medarbejdernes side, er det nemt at tilgodese de forskellige behov.

Lav en udførlig madplan – eller lav en ordning, hvor I skiftes til at stå for madordning og indkøb. På denne måde vil der hurtigt opstå et helt naturligt flow, som alle kan blive en del af og hjælpe til med. Har du mange medarbejdere bør du dog tænke dig ekstra om, inden du kaster dig ud i at stå for en madordning på egen hånd. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account