Råd til at give hjemmet en lækker overhaling

Hvis du lejer eller ejer dit eget hjem, så er du privilegeret. Om du bor i hus, lejlighed eller andet, så er du heldig at have et tag over hovedet, et sted, hvor du kan føle dig tryg og et sted, hvor du kan have din hverdag. Men du er også privilegeret, fordi du kan sætte dit eget præg på hjemmet. At have et hjem, der er behageligt at være i er utrolig vigtigt, når du skal tilbringe så mange timer i det. Hvis hjemmet roder eller er ubehageligt at være i, så kan det have indflydelse på din egen psyke og dit eget humør. Men det er også vigtigt at sætte sit præg på hjemmet i forhold til de gæster, du unægteligt får på besøg engang imellem. Når vennerne kommer forbi, så kan hjemmets atmosfære alene have en indflydelse på, om de er godt tilpas, og om de har lyst til at komme igen. Derfor er din boligindretning alfa omega for, hvordan dit hjem fungerer og tager sig ud. Men boligindretning er ikke altid ligetil, og det er ikke altid nemt at vide, hvor man skal starte. Er du en smule i tvivl om, hvordan du får gang i din egen boligindretning, så er her en række konkrete råd til, hvordan du kan give dit hjem en lækker overhaling.

Giv badeværelset en tur

Måske har du haft det samme badeværelse i mange år? Det er ikke et sted, du har det store forhold til. Du bruger måske det meste af din tid i køkkenet? Men badeværelset trænger også til lidt kærlighed engang imellem. Og du vil opleve, at både du og dine gæster vil blive imponeret og nyde at være på et lækkert badeværelse, hvor der er kælet for detaljen. Dette kunne for eksempel være små ændringer som en ny bruser eller et nyt badeværelse armatur. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Ny aroma?

Et indretningstip til sanserne og en god overhaling til hjemmet er duftlys. Her kan du få alverdens spændende dufte ind i dit hjem. Et levende lys tilfører hygge og fungerer som en god nipsgenstand. Og hvis det ovenikøbet giver dit hjem en unik og dejlig duft, så er det jo fantastisk. 

Giv plads til nye farver

Når man overvejer nye tilføjelser til sit hjem, så er det sjældent, man kigger på selve væggene. I de fleste hjem er næsten alle vægge hvide. Det er der som oftest en grund til. Hvid åbner rummet op og giver en masse lys til en stue eller et badeværelse. Men derfor kan det ikke skade at tilføre lidt farve i små mængder. For eksempel kunne du overveje at male en enkelt væg i stuen i en ny farve. Det giver et unikt udtryk, du ikke nødvendigvis finder i andre hjem. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account