Top 100 spændende food pairing-kombinationer:

  1. Chokolade og chili
  2. Figner og blåskimmelost
  3. Kaffe og kardemomme
  4. Jordbær og balsamico
  5. Rødbeder og gedeost
  6. Laks og dild
  7. Æbler og cheddarost
  8. Pærer og gorgonzola
  9. Mørk chokolade og rødvin
  10. Ananas og mynte
  11. Røget laks og flødeost
  12. Hvid chokolade og lime
  13. And og appelsin
  14. Tomat og basilikum
  15. Æble og kanel
  16. Honning og lavendel
  17. Fersken og rosmarin
  18. Abrikos og timian
  19. Kammuslinger og bacon
  20. Chokolade og havsalt
  21. Appelsin og fennikel
  22. Ærter og mynte
  23. Karamel og havsalt
  24. Hindbær og mørk chokolade
  25. Mango og kokos
  26. Røget ost og æble
  27. Figner og prosciutto
  28. Chokolade og pebermynte
  29. Blåbær og citron
  30. Svinekød og æble
  31. Røget laks og agurk
  32. Avocado og grapefrugt
  33. Gedeost og rosmarin
  34. Jordbær og basilikum
  35. Pære og valnødder
  36. Lammekød og hvidløg
  37. Tomat og mozzarella
  38. Æble og peanutbutter
  39. Kaffe og mørk chokolade
  40. Rabarber og vanilje
  41. Gulerod og ingefær
  42. Chokolade og hindbær
  43. Honning og sennep
  44. Røget ørred og dild
  45. Ananas og chili
  46. Æble og karry
  47. Banan og jordnøddesmør
  48. Fersken og vanilje
  49. Chokolade og kaffe
  50. Jordbær og peber
  51. Pære og blåskimmelost
  52. Krydret chorizo og honning
  53. Mango og chili
  54. Rødbeder og peberrod
  55. Honning og ingefær
  56. Kanel og appelsin
  57. Figner og balsamico
  58. And og kirsebær
  59. Røget makrel og peberrod
  60. Kaffe og kanel
  61. Citron og kapers
  62. Laks og kapers
  63. Granatæble og mynte
  64. Chokolade og appelsin
  65. Røget and og kirsebær
  66. Æble og cheddar
  67. Karamel og æble
  68. Hindbær og mynte
  69. Tomat og balsamico
  70. Kanel og vanilje
  71. Fersken og mandler
  72. Ananas og kokos
  73. Krydret svinekød og æble
  74. Chokolade og rød chili
  75. Æble og kanelis
  76. Mango og lime
  77. Rødbeder og appelsin
  78. Blåbær og mynte
  79. Appelsin og chokolade
  80. Jordbær og mascarpone
  81. Tomat og oliven
  82. Pære og pecorino
  83. Chokolade og ingefær
  84. Honning og yoghurt
  85. Gulerod og appelsin
  86. Røget skinke og melon
  87. Abrikos og mandel
  88. Avocado og tomat
  89. Æble og valnød
  90. Mango og mynte
  91. Chokolade og kirsebær
  92. Ananas og lime
  93. Figner og honning
  94. Blåskimmelost og honning
  95. Laks og avokado
  96. Honning og sennep
  97. Kaffe og appelsin
  98. Jordbær og lime
  99. Blåbær og vanilje
  100. Kanel og fløde

Denne liste indeholder både klassiske og mere utraditionelle kombinationer, som kan inspirere dig til at udforske nye smagsoplevelser i køkkenet!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account