Ristede og krydrede nødder

Ristede nødder i en gul skål

Denne lille snack er især velegnet til en drink før maden, men kan også serveres sammen en række andre små tapas-retter.

Du skal bruge:

  • Ca.200 gram forskellige nødder; mandler, cashewnødder, usaltede peanuts, hasselnøddekerner.
  • Olivenolie
  • Ca.1 tsk Garam Masala
  • Ca.½ tsk Cayennepeber
  • En smule salt

Rist nødderne på en varm pande, ryst panden regelmæssigt så de ikke brænder på. Nødderne skal være flot gyldne. Kom herefter en sjat olie på, og rist nødderne til de har suget olien. Kom krydderierne på og ryst panden godt. Server straks!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

©2025 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account