Sådan får du styr på maden til julefrokosten

Dette indhold er sponsoreret

Julefrokosten er en hyggelig tradition for mange danskere, og det er ofte et af højdepunkterne i den sociale kalender. Dog kan julefrokosten også være en stressende affære, især når det kommer til at forberede maden. For hvordan får man styr på det hele, så alle bliver mætte og glade? Læs med her, og få styr på julemaden.

Bestil julefrokosten ud af huset – og slip for at stå i køkkenet hele dagen

Når det er jul, er der mange, der gerne vil holde en hyggelig julefrokost for virksomheden eller for familie og venner. Men det kan være en stor udfordring at skulle lave mad til mange personer, og så skal man også selv finde på noget at lave. Derfor er det en fordel at bestille mad fra et cateringfirma. Klik her, og se dine muligheder for at bestille mad ud af huset. På den måde slipper du for at stå i køkkenet hele dagen, og du kan i stedet bruge tiden på at hygge med gæstene. Rent økonomisk kan det godt betale sig, da prisen faktisk ikke er så høj sammenlignet med at lave maden selv – og så slipper man også for at bruge til på madlavning og rengøring

Lav et sammenskudsgilde til julefrokosten, og lad gæsterne medbringe en ret hver

En julefrokost er typisk en stor sammenkomst, hvor der er mange gæster. Derfor kan man også vælge at lave et sammenskudsgilde, hvor gæsterne medbringe en ret hver især. En fordel ved at lave et sammenskudsgilde er, at man kan lade gæsterne komme med inputs til forskellige retter og dermed tilfredsstille alle gæsters smagsløg. Endelig kan det også give lidt ekstra konkurrencelyst i forhold til hvem der laver den bedste ret – og på den måde vil alle gæsterne yde deres bedste.

Forbered nogle af julefrokostens retter på forhånd, så du kan nøjes med at varme dem op på dagen

Ender du med at lave maden selv, kan det være en god ide at forberede nogle af retterne på forhånd, så man ikke skal stresse med madlavningen på selve dagen. Dette gælder især hvis man har planer om at lave flere forskellige retter. På den måde kan man fokusere på de ting, som skal varmes op eller laves på dagen, og sikre sig at alle rettens elementer er klar til servering samtidig. Du kan opdele retterne, så du laver dem på forskellige dage. På den måde undgår du også at stresse i et køkken i timevis.

Forhåbentligt har du fået inspiration til at få styr på maden til julefrokosten. Om du så vælger julefrokost ud af huset, et sammenskudsgilde eller står for madlavningen selv, vil du forhåbentligt nyde aftenen sammen gæsterne.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account